Тіна Кароль показала трьох чоловіків, з якими розважається у вільний час: Дана Балана там немає

Відома українська співачка Тіна Кароль показала, в компанії кого розважається, поки Дана Балана не буває поруч.

Одна з найвідоміших і найпривабливіших неодружених України показала в Інстаграм-історіях, як проводить час разом з Олегом Скрипкою з “Воплі Відоплясова “, Олександром Пономарьовим та мегапопулярним Дзідзьо. Відео вона виклала напередодні, і в ньому Тіночка грайливо посміхалася – очевидно, їй дуже подобається така компанія.

Тіна засвітилася в компанії Дзідзьо, Скрипки та Пономарьова

Тіна Кароль, дзидося, Олег Скрипка та Олександр Пономарьов
Тіна Кароль, Дзідзьо, Олег Скрипка та Олександр Пономарьов
Тіна Кароль, дзидося, Олег Скрипка та Олександр Пономарьов
Тіна Кароль, Дзідзьо, Олег Скрипка та Олександр Пономарьов

Тіна Кароль, Дзідзьо, Олег Скрипка та Олександр Пономарьов – компанія артистів готує велику новорічний виступ

Як здогадалися шанувальники, мабуть, Тіна Кароль разом з іншими артистами знімає якийсь передноворічний шоу. Однак що саме задумали музиканти – невідомо. Зазвичай такі проекти тримають в таємниці до останнього моменту.

А знаючи творчий потенціал Кароль, вона напевно знайде чим здивувати публіку.

Нещодавно у Тіни Кароль відбулася одна дуже важлива подія – вона випустила цілу колекцію взуття. Це була її перша колекція такого плану. До цього кілька років тому вона представила авторські парфуми.

Артистка активно брала участь в процесі розробки всіх моделей, який тривав близько року. Так, в босоніжках вдалося втілилися відразу дві ідеї Тіни Кароль: зробити п’яту нестандартно низькою і підвісити на підошву прикраса. Тепер на підошві підвішений дорогий камінець Сваровськи. З огляду на розкіш і багатство таких босоніжок, не дивно, що і ціна на них вище, ніж на звичайні з магазину. У декількох кольорах співачка пропонує свою авторську взуття за 5 200 гривень.

Прийдуть вони в красивій подарунковій упаковці від Тіни Кароль. Девіз її нової колекції: “Сама собі свято! “.

Після того, як Тіна Кароль протягом 15 тижнів була ведучою проекту Танці з зірками, вона вирішила зайнятися власним брендом. Тому тепер до неї прикута ще більше уваги з боку ЗМІ і шанувальників.

Схожі статті

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.