Кучерява Ані Лорак в облипаючому комбінезоні здивувала непропорційним тілом: невдалий фотошоп

Колишня українська, а тепер російська співачка Ані Лорак, незважаючи на пандемію і місцеві локдауни, зібралася в великий гастрольний тур на початку 2021 року.

За словами Ані Лорак в її Інстаграмі, вона підготувала нову цікаву програму і збирається виступити в 13 російських містах, декількох в Німеччині і столиці Чехії Празі. Співачка опублікувала афішу туру.

 ""

На фото вона постала в зухвалому вигляді – в рудому облягаючому комбінезоні зі шкіри, на талії – широкий чорний пояс. Волосся пофарбоване в каштановий з відливом колір і завите в недбалі хвилі. Образ гармонійний і вдалий для неї.

Останнім часом Ані Лорак помітно схудла – ще влітку вона була набагато пишніше. На обличчі були помітні сліди недавньої пластики, про що багато писали шанувальники, що перестали її впізнавати.

Ані Лорак влітку 2020 року на відпочинку
Ані Лорак влітку 2020 року на відпочинку

Фото на афіші викликало численні захоплені коментарі, жалю, що в графіку немає їх міст. Інші знайшли до чого причепитися і звинуватили співачку в невдалому фотошопі – талія занадто вузька, одне стегно в два рази більше іншого і вивернути неприродно.

 ""

Останнім часом співачка сама або її помічники стали редагувати коментарі, видаляючи негативні відгуки і нескінченні прохання допомогти грошима, якими тепер забиті сторінки російських знаменитостей. Крім того, Кароліну постійно викривають у використанні фотошопу, що видно навіть неозброєним оком.

На цьому фото дивно виглядає правий бік і повністю не відповідає лівій стороні.

Ані Лорак
Ані Лорак

Тут взагалі незрозуміло для чого збільшені ступні і пальці на ногах – може, щоб здавалися довшими? Але навіщо?

Ані Лорак
Ані Лорак

На цьому фото раптом зникли пишні стегна співачки.

Ані Лорак
Ані Лорак

А тут взагалі дивно, навіщо було фотошопити руку? Та ще так незграбно.

Ані Лорак
Ані Лорак

Днями Лорак виступила на записі концерту Пісня року 2020. Її сценічний костюм викликав бурхливе обговорення в соціальних мережах.

Ані Лорак на Пісні року 2020
Ані Лорак на Пісні року 2020

Багатьом він здався дивним, а чоботи-колготки на величезній платформі – вульгарними, вона ледве пересувалася по сцені.

Ані Лорак на Пісні року 2020
Ані Лорак на Пісні року 2020

На тому концерті виступала і Софія Ротару, яка тепер живе в Україні. Вона пояснила поїздку в Москву тим, що не могла відмовити старим друзям, за виступ гонорар на отримувала, а заспівала українську “Червону руту” і весь зал їй підспівував.

 

 

 

 

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.