Розкута Олена Шоптенко забула Олега Винника і танцює танго з іншим красенем: вовк залишився в минулому

Відома українська танцівниця Олена Шоптенко в міжнародний день танго пристрасно станцювала цей танець з молодим красенем, але це не Олег Винник.

Героїня нашої сьогоднішньої статті отримала широку популярність завдяки участі в “Танцях з зірками” — одному з найулюбленіших глядачами танцювальних проектів.

Свій кар’єрний шлях Олена почала ще в дитинстві, а до появи на телебаченні вона встигла завоювати кілька престижних нагород, включаючи титул чемпіонки світу з латиноамериканських танців.

Алена Шоптенко
Олена Шоптенко

Після перемоги в першому сезоні “Танців” разом з Володимиром Зеленським Шоптенко стала постійною учасницею шоу. Вона танцювала з Максимом Неліпою, Ахтемом Сеітаблаєвим, Олексієм Яровенко, своїм колишнім чоловіком Дмитром Дікусаром і, звичайно ж, Олегом Винником. А в ті сезони, коли танцівниця на паркеті не з’являлася, вона була хореографом-постановником проекту.

Треба сказати, що з виконавцем хіта “Ніно” Олена могла б дійти до фіналу, проте всьому завадив коронавірус, через який їх пару дискваліфікували.

Олег Винник и Алена Шоптенко
Олег Винник та Олена Шоптенко

Після цього Шоптенко повідомила, що більше не братиме участь в “Танцях з зірками” в якості чиєїсь партнерки. Саме тому шанувальники сподіваються, що в наступному сезоні вона займе суддівське крісло, хоча знаменитість зізнавалася, що такої пропозиції від продюсерів шоу їй не надходило.

Незважаючи на затишшя на телеекранах, зі своїми фанатами Олена підтримує зв’язок в соціальних мережах. На її Instagram підписані вже майже 300 тисяч людей, яких вона не забуває радувати новими публікаціями.

Олена Шоптенко оговталася від ковіда і повернулася в шоу-бізнес
Олена Шоптенко в Танцях з зірками

Сьогодні хореограф виставила чуттєвий знімок, зроблений під час танцю з молодим, але невідомим красенем. Укорочений топ акцентує увагу на осиній талії Шоптенко, спідниця з розрізами вигідно підкреслює її стрункі ноги, а червона помада і стрілки на повіках стали яскравим доповненням образу.

Ось як героїня статті підписала пост:

“Сьогодні Міжнародний день танго. Думала написати якийсь глибокодумний пост про цей танець, а потім прийшла до висновку, що в світі, мабуть, немає жодної людини, яка б не знала про цей танець, навіть не будучи танцюристом”, — після чого підмітила, що у неї танго асоціюється з чуттєвістю і гостротою.

Коментатори обсипали Олену компліментами і поділилися своїми думками щодо цього пристрасного танцю.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.