Кучерява бестія: Настя Каменських вся в сріблі похвалилася своїм великими досягненнями

Настя Каменських має ще один привід пишатися собою, ніж вона із задоволенням похвалилася в своєму Інстаграмі.

Настя Каменських, яка сольну кар’єру веде під сценічним ім’ям NK, за послений місяці 2020 року буквально злетіла на перші позиції не тільки українських хіт-парадів але і світових чартів. Її іспаномовний альбом користується великою популярністю – у NK десятки мільйонів переглядів.

Пісня A huevo подолала вже число 12 млн прослуховувань, а на популярній молодіжній платформі Тік-Ток вона запустила танцювальний черрендж під спеціально адаптовану версію хіта. З отриманих від передплатників відео вона зробила нарізку і вийшов дуже запальний кліп (в кінці статті).

А зараз Настя похвалилася високою нагородою – вона за кліп A huevo їй вручили нагороду “Пісня Року 2020”.

Настя Каменських з нагородою
Настя Каменських з нагородою

На червону доріжку Настя вийшла в розкішному вечірньому вбранні з напівпрозорої пайеточної тканини сріблястого кольору. Наряд з довгими рукавами, комірцем стійкою має високий розріз зліва, що дозволяє співачці показати свої шикарні ноги. Напівпрозора тканина просвічувалася і показала і фігуру красуні, і чорну білизну.

Вона написала так:

 ""

Співачка подякувала шанувальникам за визнання її таланту, а також запросила приєднатися до танцювального Челендж.

 ""

Сольну кар’єру NK початку в жовтні 2017 року. Шанувальники були дуже засмучені розпадом дуету Потап і Настя, але чоловік в той час захопився розвитком проекту Mozgi, підтримкою групи “Время и Стекло” і продюсуванням Мішель Андранде.

Перший сольний кліп “Це моя ніч” Насті допоміг зробити відомий кліпмейкер Алан Бадоєв. Він допоміг їй також визначитися з музичним напрямом, який вона позначили як future pop.

Презентація першого кліпу NK
Презентація першого кліпу NK

У травні 2019 року Потап і Настя досить несподівано одружилися, влаштувавши пишне весілля. Спочатку багато хто думав, що це виключно для піару. Але пара вже півтора роки демонструє справжнє сімейне щастя.

Помітно, що Потап допомагає дружині у створенні нових треків і просуванні на музичний Олімп. Але одночасно він дає їй можливість самовираження і Настя багато вигадує і продумує сама.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.