Найдовші ноги українського шоу-бізнесу прийшли на церемонію без нічого: як Оля Полякова премію отримувала

Співачка Оля Полякова, як завжди, не перестає дивувати публіку своїми епатажними костюмами. І на церемонії вручення премії вона була особливою.

Шанувальники Олі Полякової вже звикли, що вона на різних шоу з’являється в дуже ефектних образах, поруч з якими інші зірки трохи тьмяніють. Чого тільки варті її виходи в музичному шоу талантів – ось помилуйтеся на деякі з них.

 "" ""

Якщо не знати, що це Полякова, то і не впізнати б.

Днями українські знаменитості були запрошені на церемонію і концерт з приводу вручення премії Музична платформа “Краща пісня року 2020”. Так як останнім часом, у зв’язку з карантином, у зірок мало можливостей вразити своїм виглядом і талантами наживо, вони постаралися блищати по повній.

Оля прийшла у відвертому міні плаття у вигляді сріблястого боді з відкритими стегнами і глибоким декольте, декор – довга бахрома з мерехтливих камінчиків.

Оля Полякова на врученні премії
Оля Полякова на врученні премії

Очевидно занадто відверте вбрання трохи бентежив і саму Олю, а може просто замерзла або не хотіла світити своє плаття до урочистого моменту, але інтерв’ю співачка давала в звичайному білому махровому халаті, які є в кожній гримерці.

І тільки вже з премією позувала в сукні і з короною оригінального дизайну. Цими фото Оля поділилася тільки в Сторіс.

Але зате зняла дуже цікаве відео – від моменту, коли вона прийшла до Палацу «Україна», де традиційно проходить вручення премій, через підготовку в гримерці – макіяж, зачіска і інші подробиці, до виходу на сцену і виконання пісні переможця. Трансляція всього концерту буде показана 31 грудня по ТБ на телеканалі Україна.

Скрін з відео Олі Полякової
Скрін з відео Олі Полякової

Співачка анонсувала цікаву програму і великий новорічний концерт на телеканалі Україна, який буде тривати до 3-х годин ночі 1 січня 2021 року. І похвалилася, що вона буде виступати цілих 5 разів!

Як отримували премію інші зірки – ви можете почитати на нашому сайті. Наприклад, про приголомшливий наряд Насті Каменських по посиланню .

 

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.