Таюне в обтягуючому латексі нарешті перервала мовчання після слів Винника про вічне кохання

Бек-вокалістка Олега Винника Таюне вийшла в світ в обтягуючому латексі незабаром після його публічних заяв про вічне кохання.

Таїсію Сватко, саме так по-справжньому звуть героїню нашої сьогоднішньої статті, вважають таємною дружиною виконавця хіта “Вовчиця”. При цьому протягом усієї своєї творчої кар’єри ніхто з передбачуваної пари не розкриває ніяких подробиць особистого життя, не підтверджуючи і не спростовуючи подібні чутки.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Оскільки коментарів Таюне і Олег не дають, шанувальникам нічого не залишається, окрім як стежити за їх появами на публіці і в соціальних мережах. Треба сказати, що Сватко практично завжди супроводжує Винника, куди б він не поїхав і де б не виступав.

Більш того, вона не планує займатися сольною кар’єрою і виходити на передній план, хоча такі творчі можливості у неї є. Доводить це останній пост Таїсії в Instagram.

Таюне
Таюне

На новому фото співачка позує в білому плащі з лакованої шкіри, під яким ледь видніється чорний верх від блузи або сукні, її волосся зібране у високий хвіст, а на обличчі помітний легкий освіжаючий макіяж. В руках Таюне тримає нагороду від Музичної платформи в номінації “Найкраща пісня року” за композицію “Бачу-бачу”.

Коментатори тут же почали вітати героїню статті з перемогою і обсипати її компліментами:

  • “Таєчка, ви гідні цієї нагороди. А фото шалено красиве”;
  • “Ви найкраща бек-вокалістка для Олега, ваш голос заворожує”;
  • “Заслужено! Дякуємо за прекрасні пісні”;
  • “Найталановитіша, найкрасивіша і найкраща”;
  • “Ви красуня з неймовірним голосом”;
  • “Гідна нагорода для такої гідної артистки. Вам такий образ дуже пасує”.

Треба сказати, що Винник теж став власником такої ж премії за пісню “Безумная любовь”, яка в повній мірі відображає його сценічний образ ловеласа. Насправді ж в житті співак є зразковим сім’янином.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Подейкують, що у них з Таїсією є дорослий син Юліан, який проживає в Німеччині. До слова, саме там Олег почав свій творчий шлях як зірки мюзиклів, але в якийсь момент він вирішив повернутися до рідної Україну і побудувати кар’єру тут.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.