Повернення Анастасії Заворотнюк і шоу з Андрієм Малаховим: жива чи “моя прекрасна няня “?

Анастасія Заворотнюк - без перебільшення зірка. Але хвороба не відсіває і не ранжує на бідних і багатих, знаменитих і маловідомих, талановитих або не талановитих.

Нещодавно Анна Заворотнюк, старша дочка актриси, з’явилася на публіці в весільній сукні. Дівчина, схоже, зібралася заміж. А чи буде присутня її мама на одруженні?

Новина про Анну знову спонукала чутки і плітки – фанати хочуть знати, чи жива Анастасія Заворотнюк?

Найвідоміша няня країни вже другий рік бореться з онкологією, і лікарі не дають втішних прогнозів. Дивлячись на те, що її сім’я і найближче оточення почали мовчить, журналістам і шанувальникам доводиться самостійно вишукувати інформацію про те – чи жива Анастасія.

Нещодавно в мережі з’явилися дві кардинально різні версії. Перша – що Заворотнюк в хорошому стані і бадьорому здоров’ї прийшла на шоу до Андрію Малахову, і вже незабаром воно вийде в ефіри, а друга, менш райдужна – Настя померла, прощання відбудеться ближче до нового року і з урахуванням всіх карантинних умов. Ми розібралися що з цього правда, а що – ні.

Як стверджують ЗМІ, два тижні тому в знімальних павільйонах телеведучий Андрій Малахов зустрічав бажану гостю. Нібито до нього привезли Анастасія Заворотнюк.

Помічники Андрія Малахова стояли буквально на вухах. Інсайдери повідомили про те, що знаменитий телеведучий готує до ефіру програму за участю Анастасії Заворотнюк. Нібито актриса таємно приїхала на знімальний майданчик під покровом ночі, щоб її ніхто не бачив.

Чутки про те, що Малахов готує передачу з Заворотнюк, ходять давно. Артисти давно дружать і нібито саме Андрію зірка серіалу «Моя прекрасна няня» обіцяла дати те саме інтерв’ю, яке все довго чекали.

Чутки про те, що актриса хоче з’явитися на публіці, з’явилися ще на початку листопада.

Однак за офіційною інформацією, яку оголосила дочка Анастасії Анна, це все вигадка. Анна Заворотнюк попросила, цитуємо, не вірити цим Газетник.

Вона нагадала про незмінну позицію сім’ї артистки не давати ніяких коментарів ЗМІ.

У той же час, юна Анна Заворотнюк, схоже, стала готується до весілля

Вона вже вдруге за недавній час викладає фото у весільній сукні, а недавно і зовсім попросила допомогти визначитися з білою сукнею, мовляв, яке все таки краще?

Радянський і російський актор, продюсер і колишній чоловік Анастасії Сергій Жигунов також спростував чутки про появу актриси на ТВ-шоу.

У деяких фан-сторінках почали поширювати інформацію про те, що Анастасія вже померла і рідні готують з нею прощання. Це підкріпили тим, що нібито бачили її мати біля Троєкурівського кладовища, і навіть сфотографували. Однак навіть якщо ці фото і існують насправді, у відкритий доступ їх поки не оприлюднили.

Відзначимо, що Анастасія Заворотнюк вже більше року бореться з раком мозку. Їй діагностували гліобластом. Зараз її підтримують не тільки близькі і рідні люди, а й представники шоу-бізнесу. При цьому сім’я актриси намагається не розповідати про стан Анастасії. Більш того, вони ретельно оберігають її від очей репортерів, які хочуть сфотографувати зірку, як п’ять років тому пильно стежили за Жанною Фріске.

Що робить сама Анастасія Заворотнюк?

Як уже згадувалося, звичайно, вона не з’являється на публіці, і не виходить в ефіри. Однак зрідка на її офіційній Інстаграм-сторінці все ж з’являються публікації. Правда фото Насті там немає.

Більше про життя і хвороби Анастасії Заворотнюк ви можете дізнатися в нашому відео.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".