Олександр Домогаров таємно одружився вп’яте і вперше вийшов з молодою дружиною в люди

Це вже 5-ий офіційний шлюб відомого актора, якщо не брати до уваги цивільних дружин, з якими він не був розписаний. Нова обраниця молодша на 27 років.

Олександр Домогаров – популярний російський актор, який знявся в таких відомих картинах “Гардемарини”, “Цар”, “Вогнем і мечем”, “Марш Турецького”, в великій кількості серіалів і історичних фільмів – всього в його портфоліо 115 картин, з них в половині він грав головні ролі.

А ось особисте життя складалося не так вдало. Гарний, ставний, багатий і розумний чоловік завжди купався в жіночій увазі, але в останні дні жив самітником у своєму заміському будинку в компанії двох величезних собак рідкісної породи Кане Корсо – Уною і Габі.

Олександр Домогаров зі своїми собаками
Олександр Домогаров зі своїми собаками

За московській тусовці ходили чутки, що у актора з’явилася молода пасія, але конкретно ніхто нічого не знав. І тут Домогаров з’явився в люди – на ювілей Світлани Дружиніної, під ручку з молодою красунею, а на безіменних пальцях у них – однакові обручки.

Свою супутницю він представив як Тетяну. Його колеги кинулася вітати пару, на що Олександр загадково посміхався, по суті не відповідав, а коли журналісти передачі “Ти не повіриш” притиснули його до стінки, він віджартувався, мовляв живу за містом, не один і мені є чим зайнятися.

Олександр Домогаров і Тетяна Степанова
Олександр Домогаров і Тетяна Степанова

Папарацці відразу стали з’ясовувати, хто ця молода особа, якій вдалося обкрутити такого завидного кавалера. Жінку звуть Тетяна Степанова, їй 30 років (за іншими відомостями 35 років), вона танцівниця, має свою студію танцю.

Журналісти знайшли цю студію і батьки учнів по секрету сказали, що Домогаров там з’являється часто, а Тетяна весь строгий період карантину провела з ним з заміському будинку. Обручка на пальці у неї з’явилася на початку грудня, але нічого коментувати вона не стала. Незрозуміло, це тільки заручини або пара вже оформила стосунки. У будь-якому випадку – злагода та любов!

Скрін з відео програми "Ти не повіриш"
Скрін з відео програми “Ти не повіриш”

Всі жінки Олександра Домогарова

Наталя Сагоян

Першою дружиною стала його подруга дитинства – дачі їх батьків були поруч. Пара хотіла одружитися відразу після школи, але батьки вмовили спочатку отримати освіту. Весілля відбулося, коли обидва отримали дипломи.

Олександр Домогаров та Наталія Сагоян
Олександр Домогаров та Наталія Сагоян

Через рік у них народилися хлопчики-близнюки, але один помер через кілька днів. Другого назвали Дімою, Домогаров кинув дружину і сина, коли йому виповнився рік – він зустрів нове кохання.

З сином батько не спілкувався (ображена Наталя забороняла), але платив аліменти. У віці 23 років Дмитро загинув – його з компанією друзів збив на узбіччі п’яний водій. На похоронах Олександра не було – він в той час гастролював в Сибіру.

Олександр Домогаров та його син Дмитро
Олександр Домогаров та його син Дмитро

Ірина Гуненкова

Юна і красива Ірина бали костюмером театру, де працював на той момент і Олександр. Любов так захопила чоловіка, що він не роздумуючи пішов від дружини з малюком і відразу після розлучення одружився з Іриною. Незабаром у них народився син Саша.

Ірина гуненкова і син Саша
Ірина гуненкова і син Саша

Зараз Олександру-молодшому 31 рік, він, як і батько, став актором.

Олександр Домогаров-молодший
Олександр Домогаров-молодший

Цей шлюб тривав 10 років, Олександр знову закохався, але після розлучення з Іриною вони дружать.

Наталія Громушкіна

Відразу після розлучення Домогаров одружився на молодій випускниці театрального ВНЗ, яка була на 12 років молодшою. Вони прожили 4 роки, дітей не родили і тихо розлучилися, так як обоє знайшли нових коханих.

Домогаров і Наталія Громушкіна
Домогаров і Наталія Громушкіна

Марина Александрова

З відомою красунею Домогаров знімався Домогаров знімався в серіалі “Зірка епохи”. Зображуючи роман на екрані, вони закохалися одне в одного без пам’яті. Відношення не оформляли. Щастя тривало недовго – трохи більше року. Марині набридли нескінченні швидкоплинні романи партнера і вона порвала з ним.

Домогаров і Марина Александрова
Домогаров і Марина Александрова

Лариса Чернікова

Після скандалу з Александрової Домогаров усамітнився і майже три роки жив сам. А потім в літаку познайомився з красивою дівчиною, яка виявилася успішною бізнесвумен. Зав’язався бурхливий роман. Пара разом була 5 років, всі готувалися до весілля, але в 2015 році Лариса померла від онкології.

Домогаров і Лариса Чернікова
Домогаров і Лариса Чернікова

Домогаров важко переживав втрату коханої і тільки в 2020 році знайшов свою нову супутницю.

 

 

 

 

 

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.