Засмагла на єгипетському сонці Джамала зачарувала мережу новим фото з шестимісячним сином: око не відвести

Відома українська співачка Джамала підкорила шанувальників новим фото з молодшим сином. Зараз вся сім'я зірки відпочиває в Єгипті.

Героїня нашої сьогоднішньої статті реалізувалася не тільки як найуспішніша артистка естради, на рахунку якої перемога на “Євробаченні 2016”, але ще і як любляча дружина і турботлива мама. З 2017 року виконавиця одружена з Сеїт-Бекіром Сулеймановим.

Він молодший за свою знамениту дружину на 8 років, займається соціально-політичними проблемами кримсько-татарської молоді, а познайомилися вони на спільній вечірці з друзями.

Свадьба Джамалы
Весілля Джамали

Через рік після весілля Джамала народила первістка Еміра-Рахмана, а влітку цього року на світ з’явилася друга дитина пари — син Селім-Гірай. Не можна не відзначити, що навіть під час вагітності співачка активно працювала і знаходила час на сім’ю.

Разом з цим вона вважає, що перерва і відпочинок потрібні обов’язково, адже постійні недосипання і активності позначаються на стані, а щоб не вигоріти, вона намагається пару раз в рік вириватися у відпустку. Якраз зараз зірка разом з чоловіком, дітьми, свекром і батьком насолоджується теплом в курортному єгипетському місті Марса-ель-Алам на узбережжі Червоного моря.

Джамала с мужем и сыновьями
Джамала з чоловіком і синами

До слова, для маленького Селіма-Гірая це не перша подорож. Разом з батьками і братом він уже встиг побувати в Туреччині, коли йому був лише місяць.

Як активний користувач соціальних мереж, Джамала регулярно ділиться з шанувальниками новими фото і відео. На цей раз вона зачарувала майже мільйон своїх підписників спільною фотографією з молодшим спадкоємцем.

Співачка сидить на березі моря, тримаючи малюка на руках, на тлі видніються красиві зелені пальми. Важко не помітити, що знаменитість добре загоріла за час відпочинку.

У підписі до публікації артистка залишила смайлик у вигляді сердечка, а фанати тут же почали залишати захоплені коментарі:

  • “Яке диво. Такі ви класні!”;
  • “Маленький Гірай так задумливо вдивляється у воду”;
  • “Як мило”, — пишуть користувачі.

В одному з минулих постів героїня статті розповідала, що раніше ніколи не була в Марса-ель-Аламі, і ось коли вони вперше приїхали саме сюди, то зустріли на безлюдному пляжі народну артистку Ніну Матвієнко. Виявилося, співачки зупинилися в одному готелі.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.