Анна Сєдокова в свій день народження з раннього ранку напросилася на привітання: “Так відчайдушно”

Екс-солістка жіночої поп-групи "ВІА Гра" Анна Сєдокова 16 грудня відзначає свій день народження. Зірка вже встигла поділитися своїми думками з цього приводу.

Музикою і танцями іменинниця займалася з самого дитинства, але до того, як стати співачкою, вона встигла побути моделлю, отримати червоний диплом за спеціальністю “Актор і ведучий телебачення”, а також попрацювати на кількох шоу.

Анна Седокова
Анна Сєдокова

Широку популярність героїня нашої сьогоднішньої статті знайшла саме завдяки участі в культовому тріо, куди вона потрапила, пройшовши кастинг, хоча і не з першого разу. На момент створення групи Ані було всього 17 років, тому продюсери визнали її занадто юною для такого колективу. До складу групи Сєдокова увійшла через пару років, коли її з дуету перетворили на тріо.

Золотой состав ВИА Гры
Золотий склад ВІА Гри

До слова, вона стала першою рудоволосою учасницею і саме за її участі “ВІА Гра” досягла пікового успіху. Багато хто до цих пір називають склад Мейхер-Грановської, Брежнєвої та Сєдокової золотим.

Свою кар’єру в колективі виконавиця завершила в 2004-му, вийшовши заміж за футболіста Валентина Белькевича та народивши старшу доньку Аліну. У декреті Анна довго не сиділа і незабаром повернулася на сцені, але вже в якості сольної співачки.

Анна Седокова
Анна Сєдокова

Героїня статті в шоу-бізнесі вже майже 20 років і весь цей час вона відкрито ділиться з шанувальниками новинами з життя, а також особистими переживаннями. У свій день народження вона не стала зраджувати традиціям і опублікувала у себе в Instagram розкішне фото в пишній червоній сукні з відкритим верхом. Особливої елегантності Сєдоковій додають прозорі рукавички, акуратні прикраси і жіночний макіяж.

У підписі до публікації зірка подякувала родині, колегам і фанатам за підтримку протягом усього творчого шляху:

“Жила була маленька дівчинка Аня, у якої сьогодні День народження. Ця дівчинка мріяла і так відчайдушно любила це життя. Так відчайдушно шукала кохання, можливо не там, де потрібно і не з тими. Але завдяки їм вона зрозуміла цінність сьогодення. Я в шоу-бізнесі і перед вами вже більше 18 років. Разом з вами ми йшли цей довгий прекрасний шлях і я хочу сказати в цей день величезне спасибі за підтримку”, — пише Анна.

Анна Седокова дивно одяглася на корпоратив
Анна Сєдокова

Також вона зазначила, що нічого не дає такої сильної опори в житті, як любов до себе і цінність себе:

“Ви дозволили мені бути собою і це найбільша розкіш”.

Коментатори тут же почали обсипати Сєдокову привітаннями та компліментами, адже виглядає вона карколомно.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.