Тіна Кароль без одягу привертає увагу до свого “Ювілейному альбому” – є що послухати і подивитися

35-річна Тіна Кароль зараз дуже популярна співачка, в цьому році вона відзначила 15 років творчості на сцені. На честь цієї події вона випустила музичний спектакль.

15-річний ювілей виступів на великій сцені популярна і улюблена співачка Тіна Кароль вирішила відзначити кількома знаковими моментами. Вона зробила великий ювілейний тур по країні. Хоча і не з таким розмахом, як очікувалося – завадив карантин. Під час живих виступів, а Тіна принципово не співає під фонограму, паралельно велася запис кращих хітів за її кар’єру. Вони і увійдуть в підсумковий “Ювілейний альбом”.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Крім того, на основі цього альбому вже створено авторський музичний спектакль, реліз якого відбудеться 18 грудня на стріммінговій платформі Spotify.

В рамках реклами майбутньої події співачка розмістила оригінальні знімки в своїх соціальних мережах.

Тіна Кароль в рекламі свого нового альбому
Тіна Кароль в рекламі свого нового альбому

Таким нестандартним підходом співачка дійсно привернула увагу, багато хто знаходить в цьому яскравим – символізм – вона відкрита для публіки, у неї немає таємниць. Прес-служба Кароль прокоментувала це так:

Живе виконання і жанр мюзиклу створюють особливу атмосферу, в якій співачка розповідає зі сцени вражаючу історію свого успіху

На такий підхід вирішиться мало хто із зірок, в цьому і є особливий шарм Тіни Кароль як артистки – робити не так, як всі, бути єдиною і неповторною.

Це вже не перший сміливий крок співачки. В її Інстаграмі можна знайти багато цікавих знімків, які в поєднанні краси моделі і професіоналізму фотографа є справжніми художніми шедеврами.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Також Тіна активно розвиває свою торгову марку. Шанувальники можуть насолоджуватися вишуканими парфумами:

Духи від іни Кароль
Духи від Тіни Кароль

У неї є лінійка молодіжного одягу і колекція стильних шовкових хусток в подарунковій упаковці.

А недавно артистка презентувала колекцію взуття і міні сумочок, зроблену разом з брендом kachorovska.

Взуття та сумлчка від Тіни Кароль
Взуття та сумочка від Тіни Кароль

Всі ці заходи створюють Тіні додаткову популярність і привертають увагу до її творчості.

 

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.