Дімопулос, Тіматі, Бузова і інші: у кого в Інстаграм найбільше фоловерів?

У сучасному світі популярність відомих людей, які досягли успіху в своїй галузі, що привертають увагу телебачення і преси, обчислюється кількістю фоловерів.

Сьогодні мова піде про російських і українських зірок, які за останній час набули передплатників, число яких перевалило за 14 мільйонів.

Тіматі (Тимур Ильдарович Юнусов) – 14 мільйонів передплатників

Тіматі
Тіматі

Російський хип-хоп виконавець, музичний продюсер, співак, актор і підприємець Тіматі вже близько 20 років є зіркою російського шоу-бізнесу. На його творчості виросло ціле покоління. Тіматі збирає на своїх концертах багатотисячну аудиторію.

Поряд з музичною творчістю Тіматі успішно розвиває свій бізнес.

Хабіб Нурмагомедов

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Зірка так званих «боїв без правил». Не дивлячись на те, що цей вид єдиноборств, поширений в Мексиці і США, легалізований і давно знайшов світову популярність, бої без правил не побачиш по телевізору.

Тому передплатників Інстаграм у Хабіба 18 мільйонів. Вважаючи себе мусульманином, він порушує один з головних законів Корану – не брати участь в будь-якому вигляді насильства. Здається дивним, що його кар’єра борця без правил принесла йому таку популярність.

Ольга Бузова

Ольга Бузова готується лягти під ніж
Ольга Бузова готується лягти під ніж

18 мільйонів передплатників. Причиною такої шаленої популярності російської співачки Ольги Бузової стало те, що майже всі тексти, виконувані їй, і інтерв’ю журналістам піднімаються на сміх.

Вона робить вигляд, що не блищить інтелектом. Про це свідчить хоча б той факт, що співачка недавно виклала на своїй сторінці відео, де облизує пальці.

“Я блокадниця! Ну смачно мені було! “, – коментує вона свою поведінку. Це викликало шквал критики у громадськості. Ольга Бузова вирішила закрити свій аккаунт, що призвело до масового притоку передплатників.

Софія Стужук

Софія Стужук
Софія Стужук

5,6 мільйона фоловерів. Дружина того самого блогера Дмитра Стужука, який спочатку не вірив в Ковід-19, а потім трагічно від нього помер. Багатодітна мати зараз залишилася одна.

Алена Венум

Алена Венум
Алена Венум

4,2 мільйона шанувальників. Спочатку вона робила DIY, потім перейшла на всілякі розпакування, скетчі, Вайни і порівняння. Зараз вона народила дочку, тому її сторінка перетворилася в “мамським ” блог.

Серед найпопулярніших Інстаграм-блогерів, які в шоу-бізнесі чимось відзначилися, варто виділити Доктор Комаровський, Анна Трінчер, Санта Дімопулос.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.