Світлана Лобода на тлі чуток про роман з Ліндеманном одягла весільну сукню і фату: наречена вже готова

Відома українська співачка Світлана Лобода здивувала шанувальників новим постом в Instagram, на якому вона позує у весільній сукні та фаті.

Чутки про роман героїні нашої сьогоднішньої статті з Тіллем Ліндеманном, фронтменом німецької рок-групи Rammstein, не вщухають. Почалося все ще влітку 2017-го, коли артисти разом відвідали музичний фестиваль “Жара”. Вони вели себе один з одним більш розкуто, ніж просто колеги, що встигли зафіксувати папараці.

Лобода і Ліндеманн
Лобода і Ліндеманн

Уже в кінці травня наступного року Світлана народила другу дочку, яку до того ж назвала Тільдою, що теж викликало підозри з боку користувачів мережі та ЗМІ. А коли виконавиця хіта “Твои глаза” потрапила в лікарню через проблеми з нирками, забирав її звідти саме Тілль.

Світлана Лобода з донькою Тільда
Світлана Лобода з донькою Тільдою

Незважаючи на таку кількість недвозначних натяків на відносини, зірки не коментують чутки про роман і вже тим більше про народження спільної дитини. Продюсер Лободи, Нателла Крапівіна, в інтерв’ю Ксенії Собчак заявила, що все, що відбувається в особистому житті співачки її не стосується, а чутки з Ліндеманном ніяк не пов’язані з продюсерським умислом для залучення аудиторії.

Нателла Крапівіна и Світлана Лобода
Нателла Крапівіна і Світлана Лобода

Не можна не відзначити, що Світлана регулярно ділиться в соціальних мережах новими фото, причому на багатьох з них вона не приховує наявність розкішнох каблучки на безіменному пальці.

Светлана Лобода с кольцом на безымянном пальце
Світлана Лобода з каблучкою на безіменному пальці

На цей раз знаменитість заінтригувала шанувальників невеликим відео, на якому вона постала у весільному вбранні з фатою. Артистка при цьому сидить за довгим столом з танцюючими під музику дівчатами.

Ось як вона підписала публікацію:

“Ти можеш бути щасливою і будеш обов’язково, головне — не втратити в очах вогонь”.

Пост миттєво зібрав кілька тисяч переглядів і безліч захоплених коментарів:

  • “Вау, нереально”;
  • “Як же мені цікаво, що буде!”;
  • “Це безумно красиво”;
  • “Дочекалися”;
  • “Світлана, це бомба!”, — пишуть підписники.

Варто сказати, що цим роликом Лобода анонсувала вихід нового кліпу на пісню під назвою “Moloko”, яку слухачі зможуть оцінити вже зовсім скоро. Режисером відеороботи став один з найвідоміших українських кліпмейкерів Алан Бадоєв.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.