Наташа Корольова зізналася, що їй приємно дратувати людей: щаслива навіть після зрад Тарзана

Відома російська співачка Наташа Корольова після гучного сімейного скандалу з Тарзаном зізналася, що їй подобається бути дратівником публіки.

Цей рік для пари Корольової і Глушко видався не простим. Спочатку гастролі та інші творчі плани порушив карантин, а після трапилась серйозна криза в їх особистому житті. Новина про те, що коханий чоловік зрадив її з іншою, просто не могла не позначитися на душевній рівновазі Наташі, тим більше, коли про це дізналася вся країна.

Тарзан знову звернувся до своїх "подружкам на стороні"
Тарзан

Масла у вогонь підлила і та сама інша — молода актриса Анастасія Шульженко, яка почала ходити по різним телешоу і ділитися в їхньому ефірі подробицями роману з танцюристом. Втім, Наташа мовчати не стала і в інтерв’ю Ксенії Собчак звинуватила дівчину у всіх смертних гріхах.

Вагітна коханка Тарзана
Анастасія Шульженко

Уже тоді артистка нарікала на те, що їхнє сімейне життя стало надбанням громадськості, причому публіка готова спостерігати за розвитком подій з небувалим інтересом і відерцем попкорну.

Щоб відновити сили і забути про те, що трапилося, Корольова навіть побувала на відпочинку в Африці. Судячи з нового поста зірки в Instagram, перезавантаження вдалося, адже тільки-но вона повернулася додому, як відразу ж здивувала підписників новим відео, знятим в гримерці.

Наташа Корольова
Наташа Корольова

Перед камерою виконавиця хіта “Красная помада” позує в ефектному вбранні з нарядною укладкою і яскравим макіяжем, кажучи при цьому такі слова:

“Живеш собі спокійненько, живеш, нікого не чіпаєш, а потім виявляється, що ти когось бісиш, ось прям до піни з рота. І це так приємно”, — висловилася зірка з єхидною посмішкою на обличчі.

У підписі до посту вона процитувала легендарну Фаїну Раневську — “Будьте щасливі, адже це всіх так дратує”. Користувачі мережі неоднозначно відреагували на пост Корольової:

  • “Щастя любить тишу!”;
  • “Якщо б ще ваш чоловік жив спокійненько, то було б у вас все відмінно”;
  • “Беріть приклад з Анжеліки Варум, Христини Орбакайте… Дуже талановиті і при цьому скромні”;
  • “Нехай бісяться собі на здоров’я. Красуня, як завжди!”;
  • “На жаль, така розплата за публічність”.

Всі подробиці “пригод” Тарзана дивіться у відео:

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.