Сергій Безруков показав сина від другої дружини: “Сам наряджає ялинку “

Сергій Безруков порадував фанатів зворушливим домашнім відео.

Відомий актор Сергій Безруков є батьком двох чудових дітей – 4-річної дівчинки Марії і 2-річного Степана. Актор дуже рідко ділиться зі своїми шанувальниками сімейними кадрами з дітьми, проте цього разу він порадував публіку дуже зворушливим відео. Сергій зобразив, як його 2-річний син наряджає ялинку і йому в цьому допомагає його мама – дружина Безрукова Анна. Сергій вибрав живе дерево в горщику, щоб потім висадити на дачі, а в якості прикрас вибрав прості іграшками, як з радянського часу.

Шанувальники захопилися сімейної ідилією. «Так приємно дивитися) Нехай це тепло і затишок у вашому будинку живуть завжди», «Який милий лапочка, вже самостійний», «Спасибі за атмосферу Нового року, захотілося наряджати ялинку разом з вами», «Дуже красива ялинка, Стьопка молодець», – відреагували на відео користувачі Мережі.

Особисте життя Сергія Безрукова: дружини і діти

Відомий актор, зірка “Бригади” Сергій Безруков ніколи не був обділений жіночою увагою, ще більше фанаток у нього з’явилося після того, як він став виходити на сцену театру – захоплені шанувальниці завалювали його квітами, вискакували на сцену, щоб поцілувати свого кумира, чекали у службового входу.

У 27 років Безруков одружився в перший раз. Сталося це якраз під час зйомок знаменитого серіалу “Бригада”. Обраницею артиста стала його колега по цеху Ірина. Жінка була старша за Сергія на 8 років. На момент їхнього знайомства, Ірина була заміжня і виховувала сина-школяра.

Сергій Безруков з першою дружиною Іриною
Сергій Безруков з першою дружиною Іриною

Їх шлюб проіснував довгих 15 років, а потім в родині Безрукових трапилася трагедія – загинув двадцятип’ятирічний син Ірини, а незабаром всі дізналися, що пара розпалася. Цікаво, що за 15 років спільного життя спільних дітей в Безрукових так і не з’явилося.

Другою дружиною знаменитого актора стала сценаристка Анна Матисон. На ній Безруков одружився через рік після офіційного розлучення з Іриною Безруковою.

Сергій Безруков з другою дружиною Ганною
Сергій Безруков з другою дружиною Ганною

В цьому ж році в молодят народилася дочка Марія. Через два роки натхненний сім’янин радів народженню сина, якого назвали на честь дідуся актора Степаном.

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.