Чоловік Наді Дорофєєвої показав іншу важливу жінку в його житті: блондинка і трохи старша за дружину

Володимир Дантес поділився зворушливою фотографією зі своєю мамою. Знімок був зроблений в домашніх умовах на кухні.

В описі до публікації артист розповів, що намагається завжди брати трубку, коли дзвонить мама.

“Те, що я не можу говорити, тому що працюю перед камерою, Це моя мама чує дуууже часто)))) Мама посіяла мені в голову таку штуку – коли вона дзвонить, краще взяти трубку, тому що в іншому випадку вона почне хвилюватися : через 40 хвилин буде дзвонити в поліцію, потім в пошукову групу, через 3 години оголосять мене безвісно відсутньою “, – пише чоловік Надії Дорофєєвої.

Дантес розповідає, що зараз намагається віддати всі “борги”

Володимир Дантес
Володимир Дантес

Ділиться, що дуже вдячний мамі за перший мобільний телефон, за одяг, взуття та все, чим балувала сина в дитинстві. Тому зараз, по можливості, артист завжди намагається якось віддячити свою маму. Звичайно, це ж стосується і поповнення рахунку.

Буває так, що заробив, забігали і забуваєш поповнити рахунок. Щоб не виникало неприємних ситуацій, він підключив своєї Мамі Київстар, який працює за передоплатою.

Зараз мобільний оператор ввів таку опцію, що можна вибрати один безкоштовний номер, і дзвонити навіть коли баланс на рахунку показує нулі. Звичайно ж, під цим номером у мами Володимира Дантеса обраний її улюблений син.

Володимир Дантес
Володимир Дантес

“Розповідайте, кому першому телефонуйте в екстрених ситуаціях? Давайте подякуємо їм тут, з хештегом # Міразом, адже від цих людей часом залежить наше життя) До речі, поки писав пост, мама подзвонила 3 рази))) “, – пожартував Володимир Дантес .

Нагадаємо, Володимир Дантес – випускник української фабрики зірок, гуморист, телеведучий, музикант, автор пісень, тренер в шоу “Ліга сміху “, чоловік Наді Дорофєєвої. Через те, що Надю знає більше публіки, ніж Володимира, над ним часто жартують, мовляв, він альфонс. Він не ображається і з гумором сприймає це.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.