Сьогодні Єлизаветі Боярської виповнюється 35 років: чоловік Максим Матвєєв привітав дуже зворушливо

Відома російська актриса Єлизавета Боряская іменинниця і приймає поздоровлення з 35-річчям. Як вітав її чоловік і які досягнення у красуні до цього рубежу.

Єлизавета – дочка відомого радянського і російського актора Михайла Боярського, відомого за роль д’Артаньяна. У неї є на 5 років старший брат Сергій.

20 грудня біля Єлизавети день народження і її чоловік – актор Максим Матвєєв красиво привітав її з цим в своєму Інстаграмі. Він запостив кілька художніх фото дружини, підписавши їх теплими словами.

Ліза Боярська
Ліза Боярська
Привітання Максима Матвєєва
Привітання Максима Матвєєва

Передплатники актора приєдналися до поздоровлень.

З днем народження прекрасну Лізу

Вітаю вашу дружину. Всіх благ вам

Найпрекрасніша жінка на Землі! » – написали вони в коментарях

Єлизавета теж пішла по стопах батька і стала актрисою – на сьогодні вона вже знялася в 64 картинах. Хоча в дитинстві дівчинка про це не мріяла – вона серйозно займалася танцями, а потім в модельній школі. Спочатку дівчина вирішила вчитися на журналіста, але після підготовчих курсів зрозуміла, що це не її справа. Вона стала відвідувати театральні постановки, потім поступила в Санкт-Петербурзьку державну академію театрального мистецтва.

Зі своїм чоловіком Єлизавета одружені 10 років. Нещодавно в одному з інтерв’ю вона зізналася, що закохалася в Максима задовго до того – коли вперше побачила на пробах. Максим в той час був одружений на актрисі Яні Сексте.

Єлизавета Боярська з чоловіком
Єлизавета Боярська з чоловіком

Роман закрутився тільки через кілька років, Максим заради Єлизавети просив дружину. Весілля відбулося в 2010 році, але пара жила на два міста – він в Москві, а Ліза в Санкт-Петербург, тільки в 2020 вони стали жити разом. У них поростає два сина восьмирічний Андрій і дворічний Григорій.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.