Ольга Бузова вперше показала, як виглядає її мама: “Молодіє з кожним днем”

Відома російська співачка і телеведуча Ольга Бузова показала, як виглядає її найрідніша людина — мама.

Героїня нашої сьогоднішньої статті народилася в сім’ї військовослужбовця Ігоря Дмитровича і стоматолога Ірини Олександрівни. Також у Олі є молодша сестра Аня, вона ж і відправила заявку на “Дом-2” за неї.

Незважаючи на всю скандальність проекту, мати Бузової пишається нею і вважає, що саме “Дом-2” став для спадкоємиці шансом заявити про себе:

“Я всі роки намагалася її звідти забрати, але потім переконувалася, що дочка молодець, робить все правильно. Неважливо, що думає оточення. Вона сама знаходить пригоди, сама потрапляє в біду, сама створює проблему і сама ж з неї виходить”, — розповіла Ірина Олександрівна “Комсомольській правді“.

Ольга Бузова с родителями
Ольга Бузова з батьками

Не можна не відзначити, що у Ольги неймовірно завантажений робочий графік. Проте зірка постійно на зв’язку з мамою — вони як кращі подруги, підтримують одна одну у всьому. Крім того, співачка вже давно забезпечує батьків не тільки найнеобхіднішим, вона ще й балує їх.

Кожна зустріч Олі з Іриною Олександрівною — на вагу золота, адже навіть з урахуванням її величезної популярності в Instagram, героїня статті нечасто ділиться спільними фото з мамою. Зате як тільки така можливість з’являється, Бузова нею тут же користується.

Сестры Бузовы
Сестри Бузови

Так, в Insta-стрічці знаменитості з’явився рідкісний кадр з матір’ю, якій вона подарувала розкішний букет рожевих троянд і написала:

“Дорогоцінні хвилини поруч. Мій скарб. Мама”.

Скриншот из Instagram Ольги Бузовой
Скріншот з Instagram Ольги Бузової

Підписники, звичайно ж, засипали їх компліментами, а також відзначили, що Ірина Олександрівна з роками виглядає тільки молодше, з чим важко посперечатися.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.