Оля Полякова стала обличчям журналу “Теленеделя “: поговорила про скандали, образи і любов в 2020 році

Суперблондинка і сама довгонога співачка України за версією самої себе похвалилася передноворічним номером журналу "Теленеделя ".

Але це не просто журнал, а журнал з Олею на обкладинці. Вона похвалилася своїм новим досягненням в Інстаграм.

“Живу тут і зараз, і вам раджу “

Так назвали в Теленеделе велике інтерв’ю з Олею Поляковою. Суперблондинка підвела підсумки року, і висловилася, що він був одним з найскладніших в її творчій кар’єрі.

“Завершуємо рік ефектно! Одкровення в« Теленеделе »№52. В інтерв’ю ми поговорили про секрети краси, любові до сиру, роздумах про локдауне і виході із зони комфорту. Дякую за бесіду Людмилі Козаренко, @ tv.ua.group. І як вам мій образ? “, – написала Оля Полякова.

На фотосесію для престижного журналу вона з’явилася в червоному вечірньому приталенном плаття з яскравим акцентом на бюст, і в маленькій капелюшку такого ж кольору.

Макіяж яскравий, волосся великими локонами акуратно покладені на плечі.

Шанувальники захоплювалися – Оля Полякова завжди позує в таких не надто скромних фотосесіях, а тут є і пристрасть, і запал, але в той же час скутість, романтика, жіноча грація Полякової.

Варто нагадати, що недавно Полякова поспіль потрапляла відразу в кілька великих скандалів. Спочатку з концертом в Харкові, коли на її захід прийшли натовпи людей без масок, а організатори отримали штраф в 17 тисяч гривень, а потім з виступом на одній сцені разом з Російським виконавцем Філіпом Бедросовичем Кіркоровим.

З ним Полякова зустрілася в Еміратах, і провела спільний номер на фестивалі. Тоді на неї зірвалися Топли Хейтер, мовляв, відносини з Росією і так не стабільні, а вона ще й з їх артистом привселюдно цілується. Полякова жорстко відповіла таким критикам, назвавши все це репресіями місцевої влади.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.