Філіп Кіркоров на очах у всіх зацілував руду бестію Настю Стоцьку: не вічно ж зберігати вірність Пугачовій

Поп-король Філіп Кіркоров публічно поцілував Анастасію Стоцьку і зізнався, що спеціально для неї влаштував сюрприз на вихідних.

Чутки про роман героїв нашої сьогоднішньої статті ходили ще в нульових — якраз тоді Настя отримала головну роль в мюзиклі “Чикаго”, після чого Кіркоров став її продюсером. Разом вони написали перші хіти Стоцької для сольного проекту, взяли гран-прі на фестивалі “Нова хвиля” в 2003 році і навіть взяли участь у відбіркових турах “Євробачення-2005”.

Незважаючи на те що Анастасія вже давно одружена з бізнесменом Сергієм Абгаряном, батьком її дітей, сина Саші і дочки Віри, багато хто вважає Філіпа Бедросовича, хоча вони обидва були народжені вже в шлюбі з Абгаряном.

Анастасия Стоцкая и Сергей Абгарян
Анастасія Стоцька та Сергій Абгарян

У мережі регулярно виникають суперечки на цю тему, на які сама співачка вже втомилася відповідати. Втім, новий пост екс-чоловіка Примадонни в Instagram тільки підлив масла у вогонь.

Анастасія Стоцька з дітьми
Анастасія Стоцька з дітьми

На одному з фото Кіркоров романтично цілує Стоцьку після її виступу в мюзиклі “Шахи”.

“Все, що відбувалося на цих вихідних, було заради тебе!”, — зазначив поп-король естради в підписі до публікації.

Коментарі користувачів не змусили на себе чекати:

  • “А потім усі дивуються, чому діти на нього схожі”;
  • “Старе кохання не іржавіє”;
  • “Яка шикарна пара!”;
  • “Не вірю”;
  • “Чоловік у неї є чи ні?”;
  • “Не вічно ж зберігати вірність Пугачовій!”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Не промовчала і сама Настя:

“Люблю тебе, мій дорогий! Мій вчитель, мій друг. Спасибі тобі за таку підтримку, це безцінно!”, — написала під фото артистка.

Комментарий Стоцкой
Коментар Стоцької

До слова, сюрпризом, який Кіркоров підготував для Стоцької, став його виступ у другому акті мюзиклу. Виявилося, співак таємно від усіх репетирував номер, щоб влаштувати справжній фурор. Втім, у нього це вийшло, а в чому ж його феномен як поп-короля, дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.