Лілія Ребрик публічно зізналася своєму чоловікові Андрію Дикому в любові: 9 років спільного щастя

Відома ведуча Лілія Ребрик і її чоловік Андрій Дикий сьогодні відзначають 9-ту річницю весілля. Ця дата називається фаянсової. Лілія привітала коханого ніжними словами.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий познайомилися в 2011 році на “Танцх з зірками” і, як вона зараз жартує:

Дотанцювалися – ось маємо двох донечок

Лілія і Андрій – одна з найкрасивіших пар в українському медіа-просторі, вони часто діляться сімейними фото, на яких видно – в цій родині панують любов і гармонія.

Андрій Дикий, Лілія яма і їх дочки Діана і Поліна
Андрій Дикий, Лілія яма і їх дочки Діана і Поліна

У день річниці весілля Лілія розмістила романтичне фото з чоловіком.

Лілія Ребрик з чоловіком
Лілія Ребрик з чоловіком

Щаслива жінка дуже красивими словами відкрито зізналася, що для неї означає любов до чоловіка:

 ""

 ""

В одному з інтерв’ю Лілія розповіла, як починалася їхня любов. Коли Лілію запросили для участі в шоу “Танці з зірками”, вона спочатку сумнівалася, що у неї вийде. Хоча з дитинства займалася художньою гімнастикою і має звання майстра спорту, Лілія не вірила, що у неї вийде красиво рухатися на паркеті. Але вирішила ризикнути.

Спочатку була спроба з різними партнерами і Лілія повідомила організаторам, що вона хоче виступати з Диким. Хтось пожартував, мовляв, ти що, закохалася? На це Лілія посміялась і відповіла, що їй дуже сподобалося поєднання їх прізвищ, коли будуть оголошувати “На паркеті Дикий Ребрик”.

На паркеті Дикий-Ребрик
На паркеті Дикий-Ребрик

Потім Лілія сказала, що щоденні репетиції по 5-6 годин, спільні переживання на прямих ефірах, відпочинок після насиченої роботи, привели до того, що вже через півроку вони не могли жити одне без одного. І 11 листопада подали заяву в ЗАГС, а 23 грудня 2011 року зіграли веселе весілля.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий - весільне фото
Лілія Ребрик та Андрій Дикий – весільне фото

 

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.