Анна Кошмал в “шкіряну ” річницю весілля вперше показала фото чоловіка

Популярна актриса серіалів, яку всі пам'ятають за роллю Жені в "Сватах", давно виросла, вийшла заміж і навіть народила дитину. Але свою сім'ю Анна приховувала.

Зірка серіалу “Свати” Анна Кошмал в Instagram вперше опублікувала фотографію з весілля, на якій є її чоловік. Пара сьогодні, 23 грудня 2020 року, відзначається 3-ю річницю одруження, яку в народі називають “шкіряним весіллям”

Весільне фото Анни Кошмал
Весільне фото Анни Кошмал

“Шкіряною” 3-річна річниця називається тому, що найскладніший “паперовий” період вже позаду, молода пара вже усталилася, стала гнучкою в досягненні компромісів і зруйнувати такий союз набагато складніше.

26 річна актриса дуже ретельно приховувала свого чоловіка, відомо тільки, що його звуть Іван і він займається бізнесом, до акторської професії не має ніякого відношення. На одній зі старих сторінок Анни ми знайшли фото пари, також відомо, що до весілля вони кілька років жили в цивільному шлюбі.

Анна Кошмал з чоловіком Іваном
Анна Кошмал з чоловіком Іваном

Через півтора року після весілля (в червні 2018 року) в родині народився хлопчик, якого назвали Михайлом.

Анна з чоловіком і новонародженим сином
Анна з чоловіком і новонародженим сином

Зараз хлопчику півтора року і Анна практично не показує його в своїх соціальних мережах.

Анна Кошмал з сином Михайлом
Анна Кошмал з сином Михайлом

***

Анна Кошмал – одна з найкрасивіших і перспективних молодих українських актрис. Цього року їй виповнилося 26 років. В улюбленому мільйонами серіалі “Свати” вона постала в ролі Жені Ковальової. Відомо, що Кошмал з’явиться і в сьомій частині “Сватів”. Зйомки були заморожені через пандемію і карантину до літа 2021 року.

Анна Кошмал
Анна Кошмал

Крім того, молода актриса грала головні ролі в таких популярних українських серіалах: “Сашка”, “Село на мільйон” (1 і 2 сезони), “Хороший хлопець”.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.