Леся Нікітюк у сукні з екстремальним вирізом задумалася про пластику: примірила форми покругліше та попишніше

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк підняла в соціальних мережах тему пластики, чим дуже здивувала свою армію фанатів.

Головна мандрівниця країни і співведуча Сергія Притули в телешоу “Хто зверху?” састо радує шанувальників новими фото в Instagram. Там же Леся регулярно демонструє іскрометне почуття гумору, за яке її і полюбили мільйони глядачів.

Не можна не відзначити, що в сучасному шоу-бізнесі досить багато артистів вдаються до пластичної хірургії. Хтось робить це заради того, щоб продовжити молодість, а хтось виправляє особисті недоліки. Нікітюк до них ще не приєдналася, але вже замислюється.

Леся Никитюк
Леся Нікітюк

Так, в новому пості героїня нашої сьогоднішньої статті підняла тему пластики:

“Пластика чи Натюрель? Які новорічні кульки полюбляють зараз хлопці? Другого або четвертого розміру?”, — звернулася зірка до підписників.

Цю публікацію Леся супроводила серією фото в екстремально короткому платті з глибоким вирізом, позує вона, сидячи на спинці дивану. Доповненням образу стали розкішні сережки, які теледіва підкреслила зібраним назад волоссям.

На першому знімку Нікітюк продемонструвала майстерне володіння фотошопом і візуально збільшила свій бюст, тоді як на другому вона постала такою, яка є насправді.

Захоплені коментарі користувачів не змусили на себе довго чекати:

  • “Красуня”;
  • “Бог дав вам стільки краси! Яка пластика?”;
  • “Ви прекрасні!”;
  • “Леся, що ти зробила зі своїми годувальницями?”;
  • “Хороший фотошоп, але я за натуральність! Ви вогонь”;
  • “Що-що, а фігура у вас ідеальна”, — пишуть підписники, з якими важко не погодитися.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Популярне

Схожі статті

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.