Микола Басков випадково проговорився про розлучення Корольової і Тарзана: назвав співачку розлученкою

Головний натуральний блондин естради Микола Басков, сам того не знаючи, проговорився на публіці про розлучення Наташі Корольової і Тарзана.

Ще нещодавно в мережі кипіли обговорення скандалу в родині співачки і танцюриста, пов’язані з його зрадами знаменитій дружині з молодою актрисою на ім’я Анастасія Шульженко. Дівчина навіть публічно кричала про вагітність від Глушко, проте ця інформація так і не підтвердилася.

Анастасія Шульженко знайшла собі нову "жертву"
Анастасія Шульженко і Тарзан

Звичайно, в ЗМІ активно обговорювалася ця тема, у відповідь на що Наташа запевняла, що пробачила Тарзану пригоди наліво.

Більш того, в інтерв’ю Ксенії Собчак виконавиця хіта “Маленькая страна” заявила, що за всі роки в шлюбі їй дзвонила немислима кількість дівчат, які видають себе за коханок Сергія, тому вона навчилася спокійно реагувати на подібне.

Наташа Королева и Сергей Глушко
Наташа Корольова і Сергій Глушко

Незважаючи на запевнення Корольової, багато хто почав говорити про розлучення пари, адже з’являтися разом в соціальних мережах вони перестали, а нове відео Баскова стало черговим підтвердженням цих домислів.

Так, в Instagram-stories артист опублікував ролик з Наташею і Олександром Реввою зі зйомок музичного шоу Максима Галкіна “Музикаліті”.

“Ну у нас тут і компашка новорічна — розлученка і… Ой, стій, ні… Сашка”, — сказав Микола, звертаючись до колег по цеху, після чого Корольова вдарила його по руці.

Поки невідомо, чи були слова співака невдалим жартом, чи виконавиця дійсно розлучається з Тарзаном. При цьому відео Басков незабаром видалив, а сама Наташа не коментує ситуацію.

Більше подробиць про скандал в сім’ї Глушко і Корольової дивіться в ролику на YouTube-каналі “Одна Минута”:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.