Лесю Никитюк зазивають на новий сезон “Холостячки “, а та все ніяк: “У мене немає серця “

Нещодавно закінчився другий сезон самого романтичного проекту України "Холостячка ", де з вибором визначалася актриса Ксенія Мішина.

Її вибір припав на енергійного і молодого Олександра Еллерт. Сама Мішина розповіла, що ніякої постановки не було, і вибір вона приймала самостійно, спираючись на веління серця. Однак фанати все одно не вірять.

Зараз все активно обговорюють хто ж стане наступною холостячки України, і вибір припав на самотню і красиву телеведучу Лесю Никитюк

Напередодні Леся Никитюк на новому фото позувала в крихітному чорному платті, яке вигідно відкрило нескінченні ноги телеведучої. Дівчина похвалилася перед українцями новорічною ялинкою, каміном і гномами.

Дівчина опублікувала в Instagram новий пост, який прикував увагу і викликав багато захоплення, і фоловерів стали зазивати НЕ заміжню красуню стати наступною героїнею “Холостячки “.

“Сліпа Лесяантріца вже прикрасила будинок, і сама вбралася …. Платье тут ні до чого “, – підписала публікацію в притаманному їй самоіронічних стилі зірка.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

У коментарях прихильники масово стали писати дівчині про те, що хотіли б бачити її в новому сезоні холостячки.

Леся Никитюк в передачі "Хто зверху"
Леся Никитюк в передачі “Хто зверху”

А деякі передплатники розкритикували Лесю за таке маленьке чорне плаття, але в цілому ноги телеведучої стали предметом захоплення. Хоча подейкують, що без графічного редактора тут не обійшлося.

Ось що написали їй в коментарях прихильники:

  • “Леся, йди на ” холостячки “2 сезон. Красива, успішна, розумничка.
  • Ще вищє спідніцю нада було …
  • Нескінченні ноги!
  • ЦІ ноги, ну просто ммм …
  • Фото – фотошоп.
  • Ті враження, коли ноги довші за ялинку.
  • Володіти такими довгими ногами це взагалі законно? “

Відзначимо, що раніше Оля Полякова висловилася про шоу “Холостячка “, сказавши, що такий формат їй більше до душі, ніж “Холостяк “. Крім того “королева ночі ” закликала Лесю Никитюк стати наступною героїнею шоу.

Леся Никитюк в передачі "Леся здЕся"
Леся Никитюк в передачі “Леся здЕся”

Хоча Оля Полякова зазначила, що вкрай незадоволена вибором Ксенії Мішиной, і зазначила, що життя її так нічому і не вчила.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.