Юрій Бардаш, продюсер груп Quest Pistols, “Гриби”, “Нерви”, став другий раз батьком: як назвали новонароджену

Новоспечений і дуже щасливий тато поділився фото своєї дружини Єлизавети і новонародженої дівчинки відразу після пологів, які відбувалися вдома, в маєтку пари.

Юрій Бардаш – відома особистість у шоу-бізнесовій тусовці, він продюсував кілька популярних груп – Quest Pistols, “Гриби”, “Нерви”, а також співачки Луни, яка була його першою дружиною.

Зараз він одружений вдруге. І ось в останні дні 2020 року, 24 грудня біля пари народилася дівчинка. Пологи, судячи з усього, проходили вдома – у Бардаша великий особняк під Києвом. Відразу ж батько сфотографував дружину з немовлям і запостив в свій Інстаграм.

Єлизавета з новонародженою дочкою
Єлизавета з новонародженою дочкою

Юрій був присутній при пологах і особисто перерізав пуповину. До фото він написав такий супровід:

 ""

З цього можна зрозуміти, що дівчинку назвали Сара, тобто, повне ім’я Бардаш Сара Юріївна.

Крім того, через деякий час в Мережі з’явився ще один знімок, на якому щасливий і задоволений батько лежить на підлозі біля каміна, а поруч в колисці солодко спить маленька дочка.

Юрій Бардаш і дочка Сара
Юрій Бардаш і дочка Сара

Нагадаємо. У шлюбі з Луною (Христиною Герасимової) Бардаш перебував з 2012 по 2018 рік і розійшлися вони через те, що він звинуватив її в зраді.

Був великий скандал в Мережі, так як ображений чоловік виставив всю брудну білизну на загальне обговорення. Від дружини посипалися зустрічні звинувачення в домашньому насильстві. Розійшлися вони дуже негарно. Після цього він перестав бути її продюсером і співачка зайнялася цим сама. Їх спільний син Георгій залишився жити з батьком.

Юрій і Христина розійшлися ворогами
Юрій і Христина розійшлися ворогами

А через рік Юрій одружився вдруге – його обраницею стала київська модель Єлизавета Коцюба. Крістіна поки заміж не поспішає, а займається своєю кар’єрою.

Юрий Бардаш с Елизаветой и сыном
Юрій Бардаш з Єлизаветою і сином

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.