Колишня коханка Тарзана зізналася, що дивиться реаліті-шоу з Наташею Корольовою

Маловідома актриса, яка прославилася завдяки тому, що вступила в таємний зв'язок з російським танцюристом зробила визнання.

Вона поділилася, що, щоб врятуватися від безсоння, вечорами дивиться шоу “Плем’я ” за участю Наталії Корольової та співчуває співачці. Про це сама скандальна актриса, яка знайшла славу розлучниці, повідомила в своєму Інстаграм-акаунті.

Анастасія Шульженко знайшла собі нову "жертву"
Анастасія Шульженко знайшла собі нову “жертву”

“Знову безсоння! Всю ніч дивилася @fridaytv # Пятница, новий телепроект # Плем’я … Дивилася і серце кров’ю обливалося (хоча ви, напевно, як завжди не повірите) … Одного разу ми теж намагалися врятувати наші відносини в диких умовах … І як би нам не хотілося, як би ми не намагалися зберегти нашу любов, але на жаль, нічого з цього не вийшло … “- написала колишня близька подруга Сергія Глушка в своєму мікроблозі в Instagram.

Жінка, яка плаче Анастасія Шульженко
Жінка, яка плаче Анастасія Шульженко

Анастасія Шульженко прославилася після крадіжки коштовностей з будинку Глушко і Королевою

Поки Наташа Корольова відпочивала за кордоном, Тарзан привозив до них додому молоденьку дівчинку, і зовсім не в шахи з нею грав. А після того з дому Наташі нібито зникли прикраси.

Природно, вона написала заяву в поліцію, після чого з’явилася та сама Шульженко, і намагалася виправдатися, мовляв, з чоловіком її спала, але прикрас не крала.

Потім послідували декілька ефірів ток-шоу на центральних телеканалах, де Шульженко в сльозах намагалася запевнити публіку, що вагітна від Сергія Глушка.

Наташа Корольова важко пережила зраду Тарзана
Наташа Корольова важко пережила зраду Тарзана

Дівчина розповідала, що танцюрист Тарзан зізнавався їй у коханні, обіцяв золоті гори і навіть подейкували про відхід від дружини, щоб жити з Шульженко.

Але не тут то було – Наташа Корольова намагалася всіма силами не виносити сміття з хати, і сказала – чоловіка пробачила і повністю йому довіряє.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.