Олег Винник дав концерт на радіо без бек-вокалістки Таюне: залишив за бортом

Улюбленець публіки Олег Винник дав невеличкий концерт в ефірі "Русского радио. Україна ", який анонсував напередодні вранці.

Співак прийшов в студію в звичних для себе чорних обтягуючих штанах, чорній худі і з розпущеною шевелюрою. У прямому ефірі він вживу виконав кілька культових пісень, таких як Ніно, Вовчиця, Наречена і інші.

Олег Винник привітав усіх прихильниць з наступаючими святами прямо в ефірі радіо

Олег Винник дав невеличкий концерт на радіо
Олег Винник дав невеличкий концерт на радіо

Примітно, що артист був один. Його одвічної компанії Таїсії Сватко (бек-вокалістки Таюне) з ним не було. Шанувальників це дуже здивувало, адже недавно на шоу “Танці з зірками ” вони заявилися разом. І тепер все думали, що вони – офіційна пара.

Відзначимо, Олег Винник недавно заявив про скасування і перенесення своїх концертів через пандемію коронавируса. Артисти масово переносили свої концерти ще з весни, однак перенести захід – досить тривала процедура, яка вимагає також і фінансових вкладень.

Деяким зіркам просто невигідно багато разів переносити свої виступи, тому їх просто скасовують.

Найбільш високооплачуваний артист України і кумир тисяч жінок Олег Винник вже скоро привітає шанувальників з 2 021 роком і подарує одразу кілька своїх хітів в ефірі шоу “Новорічна ніч на каналі ” Україна “.

Але виявляється, сам артист презентів в новорічну ніч не чекає, адже вважає, що є речі набагато важливіші подарунків.

“Я переконаний, що свято можна зробити кожен божий день. Не варто чекати і думати: ” А що ж нам хтось подарує? “Подарунок дуже простий – просто прокинутися вранці, відчути себе щасливим і поділитися цим щастям з іншими “, – поділився улюбленець публіки.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.