Дружина Дмитра Комарова показала, що робить своїми руками без чоловіка в останні вихідні року

Дружина мандрівника і ведучого проекту "Світ навиворіт " Дмитра Комарова Олександра може не тільки брати інтерв'ю, а й готувати.

Про свої кулінарні здібності фотомодель розповіла в Інстаграм-акаунті, і поділилася шедевром – приготувала солодку ялинку, яку вирішила віднести своїм батькам, і привітати з майбутніми святами.

Дружина Комарова приготувала різдвяні ласощі

“Останні вихідні цього року! Треба провести їх з користю і радістю. Встигнути зустрітися з друзями, сказати важливі слова тим, кого любиш, і обов’язково перед Новим роком заїхати до батьків. І пригостити їх чимось смачненьким) Сьогодні я приготувала для своїх тата і мами таку солодку ялинку. Побачила десь в мережі цей простий рецепт і вирішила спробувати. Вийшло настільки добре і смачно, що ледь встигла сфотографувати)) вам! Можливо і вам днями захочеться так порадувати своїх близьких. З наступаючим! ” , – написала в Інстаграм дружина Дмитра Комарова, модель і телеведуча Олександра Кучеренко.

Олександра Кучеренко похвалилася своїми кулінарними здібностями
Олександра Кучеренко похвалилася своїми кулінарними здібностями

Нещодавно Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко публічно з’ясовували хто ж в їх парі “зверху “

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко тримали свої відносини в таємниці до того часу, поки не одружилися
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко тримали свої відносини в таємниці до того часу, поки не одружилися

Мандрівник і ведуча каналу ICTV взяли участь в ювілейному випуску проекту “Хто зверху ” на Новому каналі. Там представники однієї сім’ї грали по різні боки – Дмитро за чоловічу команду, а Олександра – за жіночу.

До цього Олександру звинуватили нібито в тому, що вона приховує вагітність, чутки про яку з’явилися через те, що дівчина наділу не дуже вдалий костюм, який занадто перетягував її живіт.

Але потім дівчина показала тонку фігуру в обтягуючому плаття і все стало ясно – поповнення чекати не варто.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.