Холостячку Ксенію Мішину присоромили за вибір в фіналі проекту: “Дуже негарно вчинили”

Зірка серіалу "Кріпосна", а з недавніх пір і головна холостячка країни Ксенія Мішина не перестає отримувати порцію критики за свій фінальний вибір в проекті.

Серед двох фіналістів Ксенія сказала “Так” коміку Олександру Еллерту, тоді як бізнесмен Олексій Тригубенко залишився за бортом, навіть незважаючи на те що висловив бажання створити сім’ю.

На відміну від більшості пар “Холостяка”, які сформувалися перед телеглядачами, Мішина і Еллерт не розлучалися з самого фіналу. На пост-шоу актриса зізналася обранцеві в коханні, а їх спільні фото в соціальних мережах доводять, що між ними дійсно виникли сильні почуття.

Ксения Мишина и Александр Эллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Проте в мережі користувачі продовжують засуджувати Ксенію за те, що вона зробила помилку, не вибравши Олексія. У відповідь на це героїня статті зазначила, що діяла за покликом серця і порадила наслідувати її приклад іншим.

Алексей Тригубенко
Олексій Тригубенко

Черговим приводом для скандалу стала остання публікація Мішиної в Instagram. На цьому відео вона разом з іншими учасниками “Холостячки” і її ведучим Григорієм Решетником позує в студії пост-шоу, однак в кадрі не виявилося необраного нею Тригубенко.

Крім того, його ім’я Ксенія не вказала в списку тих, кого вона подякувала за участь в шоу, за що на неї тут же накинулися підписники:

  • “Ну дуже негарно вчинили, а де в вашому списку Олексій? Виходить, у вашому житті не було Олексія, але тоді навіщо його допустили до фіналу?”;
  • “Льоші весь цей цирк не потрібен”;
  • “Я так дивлюся, що з Олексієм зовсім не склалися стосунки після проекту? В друзях немає, він не підписаний, в подяці за проект теж немає згадки про нього”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Втім, після стількох збурень Мішина все ж таки додала Тригубенко в підпис, щоб хоч трохи стримати невдоволення багатьох.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.