Молода дружина Павліка поскаржилася на безгрошів’я, скасування весілля і загибель сина: “Найважчий рік”

Катерина Павлік, молода дружина Віктора Павліка, поскаржилася на важкий для їх сім'ї минаючий рік — пережили як ніколи багато бід.

Напередодні Нового року дуже багато людей підбивають підсумки прожитого за попередні 12 місяців. Публічні люди в цьому плані не виняток, як і героїня нашої сьогоднішньої статті.

На Каті Віктор Франкович одружився в травні 2020-го, однак ніякого торжества не було. Молодята просто розписалися в РАГСі і готувалися до пишного весілля вже у червні. Спочатку плани помінялися через введений в країні суворий карантин.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Тоді новоспечене подружжя обрало нову дату на серпень. На цей раз в родині Павліка сталося горе, через яке весілля довелося скасувати — від раку помер його молодший син Павло.

Виктор Павлик с сыновьями — Павел первый слева
Віктор Павлік з синами — Павло перший зліва

У новому пості в Instagram Репяхова (дівоче прізвище дружини артиста), згадала ці непрості моменти і зазначила, що 2020-й видався для них з Віктором з п’яти років стосунків найважчим:

“Ми пережили відсутність роботи, смерть, скасування весілля, складне фінансове становище… Але цей рік дав зрозуміти, особисто мені, що я люблю свого чоловіка точно не за звання або кількість грошей, як багато хто мені дорікали. Ми стільки всього пережили… Але ми стали сильніше. 2021 обіцяє бути добрим, світлим і позитивним. Нам тепер нічого не страшно”, — написала дівчина.

Свою публікацію героїня статті супроводила фотографією у весільній сукні, яку вона все ще сподівається надіти в майбутньому.

Скриншот из Instagram Екатерины Павлик
Скріншот з Instagram Катерини Павлік

Незважаючи на те що раніше в соцмережах Катерина стикалася в основному з негативом, то зараз все більше людей її підтримують, що видно з коментарів під фото:

  • “Позитивного настрою і сімейного затишку у ваше життя”;
  • “Красуня, будьте щасливі!”;
  • “Ви молодці!”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.