Холостячка Ксенія Мішина і Олександр Еллерт полетіли на відпочинок без дітей: “медовий місяць” буде спекотним

Новоспечена закохана пара Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта вирушила в першу спільну відпустку після проєкту.

Зовсім нещодавно вся країна стежила за розвитком відносин в шоу “Холостячка”, де головною героїнею стала зірка серіалу “Кріпосна” Ксенія Мішина.

За її серце боролися 12 різних чоловіків, але закохалася вона тільки в одного — коміка Олександра Еллерта. При цьому багато телеглядачів назвали вибір актриси помилкою і встали на бік програвшого у фіналі Олексія Тригубенко.

Финал Холостячки — слева Ксения с Алексеем, справа она с Александром
Фінал Холостячки — зліва Ксенія з Олексієм, справа з Олександром

Втім, холостячка неодноразово пояснила своє рішення тим, що приймала його серцем, а не з мотивів бути матеріально забезпеченою за рахунок обранця — у Олексія успішний бізнес з оренди автомобілів.

Оскільки в ефір на СТБ проект виходив вже після зйомок, героям статті доводилося ховатися від публіки. З’їхалися вони практично відразу, так що навіть в ліфт закохані заходили окремо.

Первая встреча Ксении Мишиной и Александра Эллерта
Перша зустріч Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта

Нарешті пост-шоу розкрило всі карти і стало відомо, що Ксенія і Олександр досі разом. Більш того, вони вже замислюються про майбутнє весілля.

Тепер колишня холостячка регулярно публікує в соціальних мережах фото і відео зі своїм обранцем. Звідти ж стало відомо, що пара летить на відпочинок в Буковель.

Скриншоты из Instagram Ксении Мишиной
Скріншоти з Instagram Ксенії Мішиної

Це їх перша спільна поїздка — практично медовий місяць. До того ж дітей вони з собою не взяли. Еллерт виховує 12-річну дочку Елю від першого шлюбу, а у Мішиної є 8-річний син Платон, який живе з ними.

Раніше в інтерв’ю герої статті розповіли, що в Карпати їдуть зустрічати Новий рік з друзями. Добиратися до місця призначення вони вирішили літаком — спочатку долетіти до Івано-Франківська, а звідти взяти трансфер до Буковеля. Судячи з їх постів в Instagram, пригода вже почалася.

Скриншоты из Instagram Ксении Мишиной
Скріншоти з Instagram Ксенії Мішиної
Скриншот из Instagram Ксении Мишиной
Скріншот з Instagram Ксенії Мішиної

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.