Дружина Віктора Павлика Катерина потрапила в аварію: наслідки, фото

Пізно ввечері 30 грудня Катерина Павлик (Репяхова) повідомила про не дуже приємну звістку, яка змусила її шанувальників хвилюватися.

У Інстаграм-історії дівчина показала, що в неї в’їхала якась машина, і сильно пом’яла передню ліву частину крила автомобіля і бампер.

Катерина Павлик (Репяхова) потрапила в аварію 30 грудня 2020 року

Катерина Павлик (Репяхова) потрапила в аварію 30 грудня 2020 року
Катерина Павлик (Репяхова) потрапила в аварію 30 грудня 2020 року

“Що вам сказати? В’їхав в мене жінка, пенсіонерка. Здавала тому, не помітила мене і в’їхала. Ми довго думали, розбиралися що робити. В результаті вона просто дала грошей і ми роз’їхалися “, – розповіла Катерина Репяхова в своєму Інстаграм- обліковому записі.

На щастя, ніхто не постраждав. За словами Катерини, її цей інцидент просто засмутив, але тепер вона відвезе автомобіль на СТО і фахівці поправлять вм’ятину.

Катерина Репяхова як разу 31 грудня вітатиме чоловіка Віктора Павлика з 55 ювілеєм

Варто зазначити, що до його дня народження Катя Репяхова (тепер уже Павлик) готувалася довго і старанно. Публіці вона вирішила не розповідати що ж подарує чоловікові, але натякнула, що це щось нематеріальне.

Відзначимо, Катерина і Віктор разом вже кілька років. У році, що минає 2020 році пара узаконила свої стосунки. Катя стала не просто концертним директором Віктора, а ще й берегинею його домівки.

Тепер дівчина в своєму Інстаграм-блозі розповідає, як і що відбувається у них з Віктором Павликом будинку, ділиться подробицями взаємовідносин.

Каже, що все не так ідеально, як показує в Інтернеті, бувають і сварки, проте вона не транслює їх в мережі.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.