Помер легендарний Жоффрей де Пейрак з культового фільму “Анжеліка”. Акторові Робер Оссейну виповнилося 93 роки

Вчора виконавець ролі чоловіка Анжеліки Жоффрей отримував привітання з днем народження - 30 грудня йому виповнилося 93 роки.

Відомого актора не стало 31 грудня вранці в одній з клінік Парижа. Як повідомила його дружина, Робер Оссейн не зміг оговтатися після коронавируса.

Після зараження і тривалого лечени у Робера все одно були дуже великі проблеми з диханням. І навіть сучасні апарати не допомогли 93-річному акторові.

Вічна пам’ять.

Робер Оссейн
Робер Оссейн

А зараз ви дізнаєтеся дуже багато цікавого про цю унікальну людину. Його батьки одружилися в Самарканді (хоча Вікіпедія пише в Парижі, але це не так). За національністю він єврей, справжнє ім’я Абрахам Оссейнофф, його мама з бессарабських євреїв, які після революції переїхали до Києва, а потім, вже після одруження в 1927 році, перебралися до Москви. Там Роберт (таке ім’я було у нього з самого початку) жив перші роки життя. Вже потім сім’я переїхала в Париж.

Робер вільно володів російською і українською мовами і говорив майже без акценту – мама засадничо з сином не розмовляла французькою. Сам актор писав так:

Звичайно, я прожив у Франції практично все життя. Але своє коріння забувати не варто. Я відчуваю в собі потяг до рідного коріння

Першою дружиною актора стала Марина Владі, з якої вони зіграли головні ролі – Раскольникова і Соні Мармеладової Жоржа лампи у фільмі “Злочин і покарання “. Ця роль стала знаковою, але прославив його Жоффрей де Пейрак.

Як сказав в одному з інтерв’ю Робер:

На той час був цілком молодою людиною. Відмовлявся довго, але мене вмовили. Я навіть трохи “змінив ” свого героя: прибрав горб, трохи омолодить. І він приніс мені популярність.

Робер був три рази одружений і має 4 дітей.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.