У 52-річної російської співачки Валерії прямо на Новий рік 1 січня народилася внучка: “Я плачу від радості “

52-річна російська співачка Валерия 1 січня стала бабусею - дружина її 22-річного сина Арсенія народила дочку. Батько був присутній при пологах.

Першого січня рано вранці в Інстаграме співачки з’явилося сімейне фото, на якому присутні сама Валерія, її чоловік Йосип Пригожин, молодший син співачки Арсеній Шульгін і його молода дружина Ліана. Пара одружилася в серпні минулого 2020 року.

Співачка Валерія з родиною
Співачка Валерія з родиною

А поруч з фото ось такий пост:

 ""

Це означає, що вночі 1 січня Валерія (Алла Перфілова) вдруге стала бабусею – у неї вже є онук від 25-річного сина Артемія Шульгіна, який з дружиною живе в Женеві.

У Валерії є також старша дочка Анна Шульгіна, їй 27 років, вона незаміжня, розвиває свою кар’єру співачки під псевдонімом Шенна. Всі троє дітей співачки від її другого чоловіка Олександра Шульгіна, з яким вона розлучилася з великим скандалом через постійне домашнього насильства.

Молодший син Арсеній влітку одружився на своїй однолітці Ліані Волковій, а 1 січня у пари народилася дівчинка, ім’я якої ще не названо.

Молодий батько був присутній при народженні своєї дитини – пара обрала партнерські пологи в пологовому будинку Центральної клінічної лікарні в Москві.

Арсений и Лиана Шульгины с новорожденной дочкой
Арсеній і Ліана Шульгіни з новонародженою дочкою

За ніжним стосункам молодих людей видно – вони по-справжньому люблять один одного, а дитина ця бажана.

 ""

Скоро молоді люди відправляться додому.

 ""

Щаслива бабуся написала так:

 ""

Син Арсеній і його дружина живуть окремо. Після одруження молодий чоловік закинув музику, якої захоплювався раніше, і зайнявся бізнесом. Він особисто сплатив всі весільні витрати і медовий місяць, не просячи грошей у батьків. Невістка Ліана – модель і блогер, хоча має юридичну освіту, але за фахом не працює.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!