Помер відомий український комік: серце молодої людини перестало битися рано вранці

Смерть відомого закарпатського коміка-блогера, засновника "Фігляр-ТВ " Івана Гамора стала повною несподіванкою для його численних шанувальників.

Повідомлення про смерть розмістив на своїй сторінці в Фейсбук його друг Микола Сидоряк (Kolya Sidoryak).

Повідомлення Миколи Сидоряка
Повідомлення Миколи Сидоряка

Іван давно лікувався від серйозного захворювання легенів, але передплатники його ютуб-каналу навіть не підозрювали про це. 30-річний ведучий вважав, що людям потрібно нести тільки позитив, а проблем і неприємностей у кожного своїх предостатньо. Іван щиро вірив, що його молодий організм впоратися з важкою хворобою, але та перемогла. Серце Івана зупинилося 2 січня 2021 року о 4 годині ранку.

Іван Гамор
Іван Гамор

На Закарпатті, батьківщині молодої людини, кажуть: душа тих, хто помирає на світанку, відразу відлітає в рай.

Популярність Іван отримав після того, як на ютубі створив свій канал “Фігляр- ТВ” (в перекладі з місцевого діалекту “Жартівник-ТВ”). Особливо сподобався передплатникам міні-серіал “Васько на чехи ” про те, як звичайний закарпатський сільський хлопець вирішив підзаробити грошей, як і всі, і відправився в Європу.

Канал Івана Гамора на ютуб
Канал Івана Гамора на ютуб

Кожне відео було обставлено максимально реалістично, але дуже смішно. Крім того, він робив пародії на популярні ТВ-шоу, наприклад, “Хата на тата”, “Схеми” та інші. За два місяці канал набрав майже 11 тисяч підписчиків, а деякі відео – майже півмільйона переглядів.

У Івана було дуже багато ідей і він мріяв зібрати 1 мільйон передплатників, але не судилося.

Вічна пам’ять!

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.