Олег Винник в день народження Таюне зізнався їй у коханні: “Чарівна … “

4 січня свій день народження святкує улюблена дружина Олега Винника Таїсія Сватко. У цей день Винник вирішив в дещо чому зізнатися.

Про їхній роман з бек-вокалісткою Таюне пліткують уже не перший рік, однак пара все старанно приховує, не даючи ні найменшого натяку на їх союз.

Але ось нарешті, в день народження улюбленої Таюне, Олег вирішив публічно заговорити про почуття до неї. Артист опублікував у себе на сторінці в Інстаграм її фотогрвфію, і написав компліменти з приємними побажаннями.

Олег Винник публічно зізнався в любові Таюне

“Виявляється не тільки на вогонь і воду можна дивитися вічно. Чарівна Таюне @taunetaisia, З Днем Народження! Многая, Щаслива Літа !!! # таюне # деньнародженнєвий #taune #ov # олегвіннік “, – написав Олег Винник на своїй Інстаграм- сторінці.

Відзначимо, що в рідному селі Олега Вербівка Черкаської області подейкують, що ще до популярності артист одружився. Кажуть, що дружиною офіційно Олегу стала бек-вокалістка Таїсія Сватко, відома як Таюне.

З’ясувалося, що співак давно і щасливо одружений на своїй однокурсниці по Канівському училищу. У подружжя підростає син, який народився ще під час їх проживання в німецькому Штутгарті.

Особисте життя приховує не тільки Олег, але і Таїсія Сватко. Незважаючи на те, що вона не любить каверзних запитань від журналістів, і практично ніколи не коментує свої зв’язки з Вінником, все ж в її Інстаграм-акаунті раз у раз прослизають милі фото, де вона в обнімку з музикантом позує з широкою посмішкою, або хвалиться величезними букетами квітів від того самого головного чоловіки в своєму житті.

Тепер, після цієї публікації, чутки про те, що Таїсія та Олег – чоловік і дружина, в черговий раз зміцняться.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.