Топ безглуздих весільних фото, які соромно буде показати родичам і друзям

Всім молодятам хочеться залишити на пам'ять весільний альбом, який збереже приємні і урочисті моменти їхнього одруження.

Якщо на весіллі буде працювати професійний фотограф, вміє зловити красивий момент і відобразити мить, передати емоції закоханої пари, то і весільні фото вийдуть ніжними і незабутніми.

Але часто трапляється так, що поганий смак фотографа або невдалі ідеї фотошопа все псують і “креативні” знімки викликають сміх і подив.

Вашій увазі пропонується топ 10 найбезглуздіших весільних фотографій, які соромно буде показати родичам і друзям і будь точно не повинно бути у весільному альбомі. Отже, погнали!

Пустотливі ручки

Ганебні фото з весілля
Ганебні фото з весілля

Що ж поробиш, якщо ручки пустотливі? Може призупинити весільну церемонію і поміняти місцями наречену з подружкою. Пріоритети в повній мірі!

Не потонути б у шампанському

Креативність фотошопер просто зашкалює, варто поглянути на наступне фото, де молоді прямо-таки купаються в шампанському.

Ганебні фото з весілля
Ганебні фото з весілля

Зменшені фото молодят

Кому і коли ця думка прийшла в голову невідомо, але зменшена копія твоєї “другої половинки” виглядає жахливо і безглуздо.

Ганебні фото з весілля
Ганебні фото з весілля

Наречений під спідницею

Деяким нареченим взагалі не знайоме поняття скромність і загадковість. Вони з легкістю засунули своїх новоспечених чоловіків собі під спідниці і весело позують перед фотографом. Може вони випробують почуття незручності хоча б, коли будуть показувати свої весільні фото близьким і родичам?

Позорные фото со свадьбы
Ганебні фото з весілля

Наречена-красуня

Я красива тут одна! – напевно так вирішила наречена на наступному фото і сховала своїх подружок собі під спідницю, щоб не відволікали нареченого.

Ганебні фото з весілля
Ганебні фото з весілля

Романтична підв’язка

Давньою традицією на весіллі є зняття нареченим підв’язки з ніжки нареченої. Цей ніжний і романтичний жіночий аксесуар на весіллі грає предсказательную роль: він може визначити долю неодружених гостей. На наступному фото цей момент міг виглядати більш витончено і привабливо.

Ганебні фото з весілля
Ганебні фото з весілля

Вітання чотирилапих друзів

Весілля – незабутнє свято не тільки для молодих. Привітати збираються всі близькі і друзі. Трапляється, що навіть не обходиться без домашніх вихованців.

Ганебні фото з весілля
Ганебні фото з весілля

Ми бажаємо вам найвдаліших зйомок, бути красивими, фотогенічними і неповторними.

Ганебні фото з весілля
Ганебні фото з весілля

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.