Одіозний Поплавський похвалився кулями і запевнив, що вони приносять радість молоді та дорослим

Відомий і єдиний співаючий ректор країни Михайло Поплавський, який славиться неоднозначними витівками, подарував односельчанам незвичайний подарунок до Різдва.

“Юний орел” Михайло Поплавський в свої 71 рік продовжує епатувати публіку неоднозначними витівками. Поплавський регулярно в соціальних мережах публікує відео де він розважається з молоденькими студентками і смітить грошима.

Михайло Поплавський в компанії студенток
Михайло Поплавський в компанії студенток

Однак цього разу співаючий ректор відзначився зовсім не цим. Поплавський подарував своїм односельцям більярд до Нового року. Жителі села Мечиславка Кіровоградської області (батьківщина Поплавського) записали відео з подякою, яке на своїй сторінці в Інстаграм опублікував Михайло Поплавський.

“Спасибі вам за можливість добре проводити час в нашому сільському будинку культури. Спасибі вам за більярд, який приносить задоволення не тільки молоді, а й дорослим “, – подякували Поплавському односельці.

Сам же Поплавський в підписі до відео закликав творити добро, дарувати приємні емоції друзям і близьким, адже немає нічого кращого, коли люди щасливі.

Користувачі Мережі оцінили вчинок Поплавського і відзначили, що він є прикладом для багатьох людей. «Я захоплююся вами і вашими постами», «Ви є прикладом для багатьох людей», «Так тримати Михайло Михайлович», «Чудовий подарунок», «Приймаємо, добре, що не забуваєте своє коріння», «Михайло Михайлович, ви як завжди робите добрі справи для всіх »- прокоментували фоловери.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.