Син 90-річного Григорія Чапкіса попросив молитися за його батька: хореограф повторно потрапив до лікарні

Суддя "Танців з зірками " Григорій Чапкіс повернувся в лікарню після перенесеного раніше двостороннього запалення легенів.

Син відомого хореографа поділився бідою в своєму Інстаграмі. Він в Сторіс сказав так:

Будь ласка, моліться за мого батька. Він повернувся в лікарню

Григорій Чапкіс з сином та онукою
Григорій Чапкіс з сином та онукою

Про причини госпіталізації молодий чоловік не повідомив. Відомо, що в останніх числах грудня Григорій Миколайович з температурою і двосторонньою пневмонією потрапив до лікарні. Була підозра на Ковід, але все проведені тести показали негативний результат, тому чоловікові призначили лікування антибіотиками за стандартною процедурою при запаленні легенів. Проте, лікували Чапкіса в окремій ізольованій палаті, звідки він не міг виходити і приймати відвідувачів.

Фото Чапкіса з лікарні
Фото Чапкіса з лікарні

Через тиждень інтенсивної терапії стан хореографа значно покращився і його відпустили додому на амбулаторне лікування в колі сім’ї.

Але через кілька днів після настання Нового року Григорію Миколайовичу стало знову гірше і на швидкій допомозі його відвезли в ту ж лікарню. Поки ніяких подробиць немає.

Свою успішну танцювальну кар’єру Чапкіс почав в 16 років, хоча танцями займався з самого дитинства і навіть виступав на кремлівської сцені. Тоді сам Сталін зауважив талановитого хлопчика і покликав його до себе, подарував іменний годинник. Після смерті Сталіна і розвінчання його культу мама Григорія спалила фото, де хлопчик сидів на колінах у вождя.

Григорій Чапкіс з ансамблі Вірського
Григорій Чапкіс з ансамблі Вірського

Все життя Чапкіс танцював в Національному заслуженому академічному ансамблі танцю України імені Вірського, потім став викладати хореографію.

У 2006 році його запросили стати суддею шоу “Танці з зірками”, що принесло артисту і телевізійну славу.

Майстер-клас від Григорія Чапкіса
Майстер-клас від Григорія Чапкіса

У 2020 році Чапкіс в 4-й раз одружився, а його обраниця Людмила молодше на 51 рік. У хореографа є дочка Лілія (живе в Італії), син Грег (живе з США і четверо онуків.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.