Аліна Гросу вперше показала всю сім’ю в зборі: хрещеної мами Ірини Білик поруч не видно

Молода українська співачка Аліна Гросу вперше показала шанувальникам всю свою сім'ю в зборі, хоча і не зовсім всю, адже її знаменитої хрещеної мами на знімку немає.

Останнім часом похресниця Ірини Білик жила в Москві. Саме там вона намагалася побудувати сім’ю, однак нічого не вийшло. Влітку 2019-го зірка вийшла заміж за московського бізнесмена Олександра Комкова. Урочистості відбувалися в Італії і були неймовірно розкішними. Втім, зберегти шлюб їм це не допомогло — через півроку спільного життя як чоловік і дружина вони розійшлися.

Свадьба Алины Гросу. На фото ее родители и бывший муж
Весілля Аліни Гросу. На фото її батьки та колишній чоловік

Пізніше в інтерв’ю для “ЖВЛ” Гросу зізналася, що екс-чоловік виявився справжнісіньким альфонсом і пішов від неї до більш заможної жінки постарше.

Ирина Билык и Алина Гросу
Ірина Білик та Аліна Гросу

Незважаючи на проблеми в особистому житті, впадати у відчай Аліна не стала і з головою поринула в роботу. Вона не тільки пише нові пісні, а й знімається в різних телесеріалах.

Алина Гросу в Буковеле
Аліна Гросу в Буковелі

Про відпочинок знаменитість теж не забуває. Так, нещодавно вона вирушила разом з сім’єю в Буковель, після чого всією ріднею вони відвідали її улюблену бабусю Марусю, влаштувавши по-справжньому сімейне Різдво.

Скриншот из Инстаграм Алины Гросу
Скріншот з Інстаграм Аліни Гросу

Як активний користувач соціальних мереж, Гросу вирішила “познайомити” шанувальників з рідними, опублікувавши зворушливе фото:

“Моя дорога родина нарешті зібралася разом і приїхала до бабусі”, — написала артистка у підпису до публікації.

Варто відзначити, що на знімку не вся сім’я Аліни. Як вона сама сказала в коментарях, усі-усі просто не помістилися в об’єктив камери.

Комментарии под семейным фото Гросу
Коментарі під сімейним фото Гросу

Хто точно потрапив на фотографію, так це її мама Анна Андріївна (крайня справа), тато Михайло Михайлович (крайній зліва), двоюрідні брати, бабуся Маруся та інші родичі.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.