Актриса Лія Ахеджакова в зв’язку з різким погіршенням здоров’я на саме Різдво потрапила до лікарні

Як повідомили друзі артистки, відразу після Нового року Лія Меджидовна відчула нездужання, а 7-го січня їй стало набагато гірше і її екстрено госпіталізували.

Так як поважний вік відомої актриси – а їй уже 82 роки, відносить її до групи найвищого ризику, лікарі приїхала швидкої запідозрили китайський вірус. Ахеджакову негайно відвезли в одну зі спеціалізованих клінік і зроблений ПЛР-тест підтвердив зараження.

На тлі проблем з диханням у жінки також загострилися хронічні захворювання, пов’язані з віком, що посилює тяжкість стану. Зараз Лія Меджидівна лежить в ізольованій палаті інтенсивної терапії, її періодично підключають до апарату подачі кисню.

Аліса Фрейдліх
Аліса Фрейндліх

А стан раніше захворілих Олега Басилашвілі та Аліси Фрейндліх, яким по 86 років поступово поліпшується. За повідомленням їхніх колег, у Басілашвіші вже негативні тести, він відчуває себе нормально і в кінці тижня буде виписаний додому. У Аліси Фрейндліх теж кризовий період позаду, після інтенсивного лікування легкі стали очищатися і загроз для здоров’я більше немає.

Олег Басилашвілі
Олег Басилашвілі

На жаль, перший тиждень 2021 роки не до всіх була позитивною. Від наслідків коронавирусу померла інша відома актриса Валентина Широніна, їй було 79 років.

Валентина Широніна
Валентина Широніна

Також 7 січня за важкому перебігу коронавирусной інфекції помер 77-річний актор Валерій Хлевінський, який прославився ролями у фільмах “Велика перерва”, “Вічний поклик”, інших картинах і численних виставах МХАТу.

Валерій Хлевінскій
Валерій Хлевінскій

 

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.