Сьогодні Кейт Міддлтон святкує день народження – вона отримала зворушливе привітання від Королеви і сім’ї

9 січня 2021 року герцогині Кембриджської Кетрін (в дівоцтві Кетрін Елізабет Міддлтон) виповнилося 39 років. Як зазначає його невістка Королеви?

У зв’язку з тим, що в Англії оголошено вже третій поспіль локдаун, причому, дуже жорсткий, ніяких офіційних заходів проводитися не буде, а святкувати Кейт буде тільки зі своєю сім’єю – чоловіком принцом Вільямом і трьома дітьми – Джорджем, Шарлоттою і маленьким Луї в своєму в заміському маєтку Анмер-Холл. Туди вони планують перебратися жити постійно з королівського палацу. Це маєток подарувала їм королева як весільний подарунок.

Маєток Анмер-Холл, де зараз проживають герцоги Кембриджські
Маєток Анмер-Холл, де зараз проживають герцоги Кембриджські

Не прийдуть і гості, які теж сидять по домівках в самоізоляціі. Але свої поздоровлення і подарунки все родичі прислали заздалегідь і Кейт їх урочисто відкриває, спілкуючись з Королевою, батьками – Керол і Майклом Міддлтон, братом і сестрою – Джеймсом і Піппою по відео-зв’язку.

Королева зараз спілкується з усіма тільки онлайн
Королева зараз спілкується з усіма тільки онлайн

На честь свята самого ранку Королева за традицією опублікувала нове фото Кетрін на сторінці королівської сім’ї в Інстаграмі.

Іменини фото герцогині Кембриджської Кетрін
Іменини фото герцогині Кембриджської Кетрін

І підписала його так:

Бажаємо герцогині Кембриджській дуже щасливого дня народження сьогодні!

Також опубліковано архівне фото герцогині і Королеви.

Королева Єлизавета II і Кейт Міддлтон
Королева Єлизавета II і Кейт Міддлтон

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон народилася 9 січня 1982 року в місті Редінг в англійському графстві Беркшир. Її батько – цивільний льотчик, а мама – стюардеса. У герцогині є молодші брат і сестра. Після закінчення коледжу дівчина взяла рік перерви в навчанні і працювала волонтером в Чилі. У 2001 році Кейт вступила до престижного Сент-Ендрюського університету в шотландській області Файф, де познайомилася з принцом Вільямом.

Кейт Міддлтон і принц Вільям в юності
Кейт Міддлтон і принц Вільям в юності

У той час вона грала за університетську команду з хокею на траві, а принц прийшов вболівати за свій факультет.

 

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.