Хто батько дитини вічно вагітної Ані Лорак? Серед претендентів Лазарєв, Кіркоров і ще дехто відомий

Ані Лорак безумовно є однією з найбільш знаменитих співачок нашого часу.

Ні для кого не секрет, що Лорак вже не раз порівнювали зі слоном, але не в параметрах фігури, а в тривалості вагітності. Адже цікаве положення їй пророкують вже майже два роки, а в коментарях жартують, що Лорак як слон – важка, близька стільки часу, і все ніяк не народить.

Ми вирішили дізнатися правду – вагітна співачка насправді, і якщо так, то хто ж справжній батько?

Ми з’ясували, і розповіли докладно в нашому відео на каналі “Одна хвилина “.

“Я вагітна! “: Ані Лорак приголомшила визнанням, залишилося розібратися хто батько

Подейкують, що білий колір повнить. Але виточена постать Ані Лорак, яка до цього була предметом захоплення, раптом стала маркером для обговорень – всім в очі кинувся її живіт, який, на думку фанатів, став помітно округлятися.

Скоріш за все, батьком її майбутньої дитини стане той, з ким стосунки зав’язалися зовсім недавно

Поряд з творчістю, у неї встиг з’явиться новий об’єкт обожнювання. Не так давно Ані почала зустрічатися з 26-річним саунд-продюсером лейблу Black Star Єгором Глібом. Пара намагалася не афішувати відносини, проте зрідка викладала спільні фото в «Інстаграме».

Чутки, що співачка вагітна другою дитиною, до сьогоднішнього дня Єгор і Лорак так і не підтвердили. Однак її місцями округлий животик дає про себе знати.

Варто відзначити той факт, що Єгор також був одружений. Його колишня дружина Тетяна Решетняк, з якою він прожив у шлюбі 3 роки, назвала причину розлучення – молода людина зраджував їй і навіть піднімав на неї руку під час сварок.

Однак, судячи з Лорак, вона не відчуває тієї ж проблеми, що і Тетяна. Кароліна викладає радісні фото в Інстаграм, і зрідка навіть хвалиться своїм кільцем, очевидно від улюбленого Єгора.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.