Українська Роксолана Ольга Сумська показала обличчя зблизька: на шостому десятку жодної зморшки

Відома українська актриса Ольга Сумська не приховує свого віку. Втім, їй цього робити і не потрібно, з огляду на те, як прекрасно вона виглядає.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є прикладом жіночності і елегантної краси, адже з роками вона стає тільки кращою. У свої 54 Ольга регулярно захоплює шанувальників квітучим виглядом, підтягнутою фігурою і відсутністю вікових зморшок. Судячи з усього, у Сумської хороші гени, які вона передала і красуням дочкам.

Ольга Сумська з дочками
Ольга Сумська з дочками

Варто зазначити, що артистка є активним користувачем соціальних мереж — в її Інстаграмі вже більше 700 тисяч підписників. Нудьгувати їм вона не дає і часто публікує нові фото і відео.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

На цей раз Ольга поділилася серією знімків з відпочинку в Яремче, на яких вона позує в довгому бежевому пуховику з накинутою зверху хусткою в традиційний орнамент. Доповненням образу стали вишиванка, шкіряні чорні штани і білі черевики. Волосся зірка розпустила, а на обличчя нанесла ніжний макіяж з акцентом на очі.

У підписі до фото Сумська вирішила прямо звернутися до злостивців:

“Я така, яка є… Дякую всім за теплі коментарі і навіть за жахливі, злі, люті, жовчні… Мене це гартує! Адже ми не можемо всім подобатись, чи не так?”.

Коментатори підтримали актрису і обсипали її безліччю компліментів:

  • “Справжня і улюблена”;
  • “Та плюньте ви на ті коментарі через плече! Здоров’я вам!”;
  • “Українська краса! Дуже красива жінка”;
  • “Ви прекрасні і сліпуче чарівні. Не слухайте злих людей”;
  • “Еталон краси”;
  • “Наша Роксолана найкраща”.
Комментарии под фото Ольги Сумской
Коментарі під фото Ольги Сумської

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.