Помер Дмитро Гусєв – зірці серіалів “Глухар “, “Татусеві дочки “, “Кухня ” було всього 45 років

Раптові смерті молодих і здорових акторів потрясли світ театру і кіно. 12 січня зупинилося серце 57-річного Дмитра Карасьова, а 13 січня - 46-річного Дмитра Гусєва.

2020 став трагічним для світу мистецтва – один за одним пішли великі артисти – Джигарханян, Жванецький, Гафт, Клюєв, Скобцева, Віктюк та інші таланти. А два тижні 2021 вже забрали 4 життя відомих акторів.

13 січня трапилася абсолютно несподівана смерть – помер Дмитро Гусєв – актор театру і кіно, якому в лютому мало виповнитися 46 років. Чоловік помер в своєму авто по дорозі додому після зйомок в серіалі про швидку допомогу.

Дмитро Гусєв в серіалі Глухар
Дмитро Гусєв в серіалі Глухар

Сталося це на вулиці Курьянівській – перехожі звернули увагу на працюючу машину, яка не рухалася з місця. Водій на стук у вікно не відреагував. Люди викликали поліцію і швидку допомогу, але Дмитро був уже мертвий. За словами агента актора, попередньою причиною смерті названа раптова зупинка серця.

У театральному середовищі Гусєва знали як успішного актора московського Театру на Південному Заході. На сього рахунку більше 20-ти ролей в спектаклях, він знімався в ТБ-шоу (“Зворотний бік Місяця” та інших), а любителі кіно знають його по численних ролях з серіалах.

Його ролі зазвичай були другого плану, але помітні: можна згадати “Глухар”, “Кухня”, “Молодята”, “Власик. Тінь Сталіна”, “Анна Кареніна”, “Переможці”, “Вороніни”, “Солдати” та інші.

Дмитро Гусєв у фільмі анна Кареніна
Дмитро Гусєв у фільмі анна Кареніна

Дмитро Гусєв народився 27 лютого 1975 в Сіверську Тульської області. До 16 років навіть не мріяв про акторську професію, з братом займався вуличними танцями, у них був досить популярний брейк-дует “Два веселих гуся”. У випускному класі школи випадково потрапив в театральний гурток, потім вступив на акторський факультет Ярославського державного театрального інституту. Працював на місцевому ТБ і театрі, а з 2001 року на запрошення став актора московського Театру на Південному заході. У чоловіка залишилася дружина і двоє неповнолітніх дітей.

 

 

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.