Кіркоров, море і свині: Христина Орбакайте в купальнику з розрізом відірвалася на спекотних Багамах

Старша дочка Алли Пугачової Христина Орбакайте показала шанувальникам свій розкішний відпочинок на Багамах в компанії поп-короля Філіпа Кіркорова.

Виконавиця хіта “Губки бантиком” звикла жити на дві країни, тому і подорожує вона часто. У Росії її тримає робота і рідні — Христина намагається якомога частіше бачитися з Примадонною, а в Америці у чоловіка співачки свій бізнес, до того ж їх восьмирічна дочка Клавдія ходить до місцевої школи.

Крістіна Орбакайте з чоловіком Михайлом Земцовим і дочкою Клавдією в США
Христина Орбакайте з чоловіком Михайлом Земцовим і дочкою Клавдією

Кінець 2020 року був для героїні нашої сьогоднішньої статті досить насиченим — вона взяла участь в зйомках новорічних концертів і передач, зняла новий кліп і ледь встигла повернутися додому до родини.

Про відпочинок артистка теж не забуває — в середині січня Орбакайте з чоловіком і донькою полетіли на Багамські острови. Там же вирішив відпочити і Кіркоров зі своїми дітьми.

Скриншот из Инстаграма Филиппа Киркорова
Скріншот з Інстаграма Філіпа Кіркорова

Всією компанією вони побували на одній з головних туристичних визначних пам’яток Багам — на Острові Свиней, який заселений дикими свинками. Цікаво, що для зустрічі з тваринами навіть необов’язково сходити на берег — поросята і самі охоче підпливають до туристів, щоб отримати частування.

Скриншот из Инстаграма Кристины Орбакайте
Скріншот з Інстаграма Христини Орбакайте

Звичайно, в соціальних мережах зірок тут же з’явилися кадри з цієї поїздки. Христина постала перед камерою в білому купальнику з блакитним візерунком і глибоким вирізом, а Філіп Бедросович вибрав для пригоди яскравий костюм, що складається з сорочки, шортів та бейсболки.

“Мої родичі — свинки”, — пожартувала Орбакайте, коли один з поросят підплив до їх яхти.

Скриншот из Инстаграма Кристины Орбакайте
Скріншот з Інстаграма Христини Орбакайте
Скриншот из Инстаграма Кристины Орбакайте
Скріншот з Інстаграма Христини Орбакайте

Потім Кіркоров взяв одного з жителів острова на руки і пригостив його ласощами. Судячи з опублікованих фото і відео артистів, від настільки милої зустрічі залишилися в захваті не тільки діти, а й дорослі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.