Дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова розповіла коли їй народжувати

Нещодавно Катерина Павлик (Репяхова) повідомила шанувальникам, що вона чекає свого первістка від українського артиста, який на 28,5 років старше.

Батьком дитини став чоловік Катерини, і, за сумісництвом, артист, концертним директором якого Катерина працювала вже більше п’яти років.

Любов у пари виникла під час роботи, і, як повідомив старший син Віктора Олександр, він абсолютно нормально прийняв той факт, що у батька буде молода обраниця.

Для Катерини це буде перша дитина, а для Віктора – вже четверта

Віктор Павлик
Віктор Павлик

Варто відзначити, що Катерина повідомила про своє становище не відразу, а зі значною затримкою. Як з’ясувалося, зараз у неї вже початок п’ятого місяця.

У своєму останньому пості концертний директор і дружина Віктора Павлика зізналася, що, за підрахунками лікарів попередня дата пологів у неї – 13 червня.

Це як раз дата її дня народження – їй в цей день буде 27 років.

У зв’язку з вагітністю Катерина Павлик-Репяхова продає свій автомобіль

У неї був маленький трьохдверний Смарт 2013 року, який вона вирішила замінити на машину побільше, так як для вже розширеної сім’ї цього автомобіля буде дуже мало.

Катерина Репяхова продає машину
Катерина Репяхова продає машину

Однак зовсім недавно, приблизно два тижні тому, Катерина розповідала, що потрапила в ДТП. За її словами, в неї в’їхала на парковці інша жінка.

Нічого серйозного не було, на авто пом’яли бампер, і дали грошей на його відновлення.

Катерина Павлик (Репяхова) потрапила в аварію 30 грудня 2020 року
Катерина Павлик (Репяхова) потрапила в аварію 30 грудня 2020 року

Нагадаємо, Катерина розповіла, що її вагітність не була для них з чоловіком несподіванкою, оскільки це був запланований крок у їхньому житті. Вона зізналася, що спочатку не могла в це повірити і робила тест на вагітність три рази.

Щоб підготуватися до зачаття, обидва пройшли обстеження і тільки потім приступили до справи. А ось завагітніти Катерині, за її словами, вдалося тільки з четвертої спроби.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.