Як виглядає ліжко Могилевської? Співачка і продюсер в нічній сорочці показала золотий диван

Українська співачка Наталія Могилевська любить бути на публіці, проте по більшій мірі відмовляється виставляти напоказ подробиці свого особистого життя.

В одному з рекламних постів Наталія засвітила ліжко в позолоті. Дороге і розкішне ложе з дерев’яними візерунками і золотий оббивкою, ймовірно, варто в її кімнаті, і там Наталія бачить свої сни разом з дорогим для неї чоловіком.

Чи правда це її ліжко, або ж для запису реклами була орендована студія, Наталя не визнавалася. Однак з огляду на те, що в рекламі йдеться про постільній білизні, можна припустити, що знаменитість використовувала в якості знімального локації саме свої апартаменти.

Відзначимо, недавно своєї нової колаборацією і несподіваною композицією Наталя Могилевська здорово підняла собі рейтинги.

Йдеться про те, що українська співачка і продюсер Наталя Могилевська стала першою артисткою в Україні, хто зняв дует з тіктокерамі ULove Home. Їх охоплення аудиторії перевищує 30 млн глядачів. Експериментальна відеоробота “Натусик, залітай на шампусік ” вийшла веселою і святковою напередодні Нового року.

Також під пильним наглядом публіки залишається і особисте життя Наталі Могилевської.

Незважаючи на те, що їй багато років тому приписували роман з одруженим хореографом і суддею “Ліги сміху ” Владом Ямою, вона зараз має зв’язок з українським бізнесменом Олегом Рижовим.

Наталя Могилевська і її багатий чоловік Олег Рижов позували в новорічній фотосесії
Наталя Могилевська і її багатий чоловік Олег Рижов позували в новорічній фотосесії

Наталя і Олег уже не приховують свій сімейний стан, і час від часу публікують в Інстаграм-мініблоге спільні фото.

Правда, про весілля Могилевська мова поки не заводить.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.