Катерина Кухар святкує День народження: 10 найстильніших образів прекрасної прима-балерини

18 січня біля самої знаменитої української прима-балерини Катерини Кухар - особливий день. У 2021 році вона відзначає 39-й день народження.

Прима-балерина Національний опери України Катерина Кухар відома не тільки шанувальника класичного мистецтва, а й широкому загалу. Популярність в українців вона отримала завдяки своєму танцювальному таланту, а також, участі в шоу “Танці з зірками” в якості члена журі.

Балерина Катерина Кухар
Балерина Катерина Кухар

Її чесні і відверті висловлювання, вишукані манери, а також вражаючі вбрання завжди викликають інтерес і захоплення. Ось підбірка фактів і фото іменинниці.

Катерина – корінна киянка. Дитинство вона провела з прабабусею, так як тільки та могла її змусити з’їсти овочі або фрукти. Маленька Катя любила тільки одне – пюре з вареною ковбасою і кислою капустою.

Екатерина Кухар
Катерина Кухар

У садок дівчинка ходила тільки два дні – на другий вона побила найбільшого хулігана в групі і її виключили.

 ""

Щоб вгамувати енергію дитини, її в 5 років віддали в дитячу групу хореографічного училища.

 ""

Дуже скоро Катя стала кращою ученицею і була включена в спеціальну групу для перспективних танцівниць.

 ""

Школу і хореографічне училище дівчина закінчила екстерном і відразу виграла поїздку до Швейцарії на навчання і практику. Там їй відразу запропонували головну роль у балеті “Лускунчик”.

 ""

У тому ж 1997 році вона була запрошена в Японію, де блищала в ролі Маші в тому ж спектаклі.

 ""

У 1999 році Катерина отримала диплом Академії мистецтв і відразу ж запрошення в трупу Національної опери України.

 ""

У 2012-му Катерина отримала звання Заслуженої артистки України. З постановками опери вона об’їздила весь світ.

 ""

У 2014 вона зі своїм партнером і цивільним чоловіком Олександром Стояновим виступила в найбільшому залі Парижа на 3700 місць. Їх 6 спектаклів “Ромео і Джульєтта” викликали справжній фурор.

 ""

У 2018-му Катерина Кухар отримала почесне звання Народної артистки України.

 ""

Катерина недавно зізналася, що втратила першу дитину – у дівчинки не розкрилися легені і вона померла.

 ""

Після трагедії Катерина впала в глибоку депресію і подумувала кинути балет. Але рідні наполягли на роботі, яка і врятувала її від душевних і емоційних страждань.

 ""

За суддівським столиком “Танців з зірками” Катерина була найсуворішим суддею, через що часто виникали конфлікти з учасниками. Але все владналося і дружба відновлена.

 ""

Катерина давно щаслива в шлюбі з партнером по сцені Олександром Стояновим – вони офіційно одружилися в 2019 році і виховують двох дітей – 10-річного Тимура і 5-річну Анастасію.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.